To je to što me zanima!

Nije ni primjetila: Lepa Brena hodala u poderanim čarapama

Pjevačica je na zabavu stigla poprilično raspoložena, sve do jednog trenutka kad je odlučila malo sjesti i odmoriti. S mobitelom u ruci na stolici je malo odspavala
Vidi originalni članak

Na zabavu povodom 17. rođendana televizije Pink, Lepa Brena (50) stigla je poprilično umorna, a nije pazila ni što će obući, piše srpski Alo. Odlučila se za jednostavnu kombinaciju, crnu majicu i traper minicu ispod koje je nosila poderane najlonke. 

Na početku je bila i raspoložena, no kako je vrijeme odmicalo, bilo je vidljivo da joj je potreban odmor. Pjevačica je malo odlučila sjesti pa je na trenutak i zaspala. Nakon što je odrijemala, zaputila se kući i nije uspjela čuti nastup jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-a, Boba Sinclara. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • pinokina 05.10.2011.

    stvarno ne mogu vjerovati koje gluposti pišu novinari,a ja još gluplja što ih čitam.Poderala joj se čarapa...to vijest?!? Ljudskoj gluposti nema kraja....i kako iz konteksta izvlače krive zaključke...stvarno 24 sata totalno razočaravajuće...

  • haiki 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • kinezojapanac 04.10.2011.

    Vrijeme je pregazilo, moja susjeda ima 55 godina i izgleda super bez trunke farbe i ostalih dodataka. Brena je doslovno uvenula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare