To je to što me zanima!

Nije osvojila Grammyje, ali jest pažnju: Toni otkrila bradavice

Pjevačica Braxton na ruci je imala veliki dijamantni prsten, čime je pokrenula glasine kako se pomirila sa zaručnikom, reperom Birdmanom, s kojim je prekinula prošle godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Toni Braxton (51) odlučila je golotinjom privući poglede na 61. dodjeli glazbenih nagrada Grammy u Los Angelesu. Prošetala se u prozirnoj haljini libanonskog dizajnera Elieja Madija bez grudnjaka i pokazala bradavice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se činilo kao da je skroz gola, Toni je ipak obukla gaćice u boji kože. Pjevačica najpoznatija po baladi 'Un-Break My Heart' iz 1996. nije osvojila ni jednu nagradu iako je za pjesme 'Long As I Live' i 'Sex & Cigarettes' imala tri nominacije

Na ruci je imala veliki dijamantni prsten, čime je pokrenula glasine kako se pomirila sa zaručnikom, reperom Birdmanom (49) s kojim je prekinula prošle godine te izbrisala sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. 

Pjevačica ne krije da pati od autoimune bolesti lupus koju su joj liječnici dijagnosticirali 2010. godine. Toni je iskreno progovorila o tome kako su upravo lupus i loše imovinsko stanje razlozi zbog kojih se razvela od glazbenika Keria Lewisa (47) prije šest godina. 

TONI BRAXTON Za vrijeme koncerta pokazala gaćice: 'Ti si prava mačkica...'

- Osjećala sam se plitko jer smo se bivši muž i ja razveli zbog problema s novcima. No, u tom trenutku sam otkrila da imam lupus, morala sam otkazati nastupe i nisam mogla zarađivati. Tko želi voditi brigu o osobi koja je cijelo vrijeme bolesna? Nije on to nikada rekao, ali jednostavno sam to osjetila - rekla je pjevačica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Idi na 24sata

Komentari 33

  • vozi Miško 12.02.2019.

    Kad ne možeš pjevanjem, moraš se nekako drukčije istaknuti.

  • 11.02.2019.

    Dobro se drzi za svoje godine..uvijek bila lijepa..sad sa dugom kosom jos ljepsa..prekrasna !!

  • 11.02.2019.

    ona još pjeva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare