To je to što me zanima!

'Nije problem u Josipi, već što su je mnogi sada prvi put čuli'

Komentari oko hrvatske himne koju je na inauguraciji novog hrvatskog predsjednika izvela umjetnica Josipa Lisac su podijeljeni. Neki idu do te mjere da je vrijeđaju, a u njezinu obranu stao je Boris Rogoznica
Vidi originalni članak

Glazbena diva Josipa Lisac (70) otpjevala je himnu 'Lijepa naša domovino' na inauguraciji novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića (53). Komentari oko njezine izvedbe su podijeljeni. Neki kažu kako je Josipa himnu otpjevala na jedinstven način, a drugi komentiraju kako im se nije dopao njezin način pjevanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je na društvenim mrežama komentirao i glazbenik Boris Rogoznica (32), suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić Rogoznice (31).  

- Nije problem u Josipi Lisac. Ona je pjevala u svom stilu kao što i inače pjeva. Problem je što su mnogi to sada čuli, a njihova nebitna mišljenja su dobila previše prostora. E, to je problem - napisao je Rogoznica na Instagramu, čime je stao u njezinu obranu.

Međutim, neki od komentara otišli su toliko daleko da pjevačicu vrijeđaju, a dobila je i kaznenu prijavu. Prema pisanju Dalmatinskog PortalaBoško Županović, vlasnik portala Liburnija.com, sumnjiči Lisac da je prilikom inauguracije Zorana Milanovića izvela i intonirala himnu Republike Hrvatske na omalovažavajući način. Predložio je tužilaštvu da reproduciraju snimku javne intonacije himne s inauguracije, obave potrebne izvide te podignu optužnicu protiv glazbenice. 

JE LI OVO MOGUĆE?! Kaznena prijava protiv Josipe Lisac: 'Penetrirala je u himnu'

Josipa je nakon izvedbe himne na inauguraciji novog predsjednika na Pantovčaku bila pod velikim dojmom.

- Sada ću vam biti najiskrenija. Bio je vrlo svečani trenutak. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi - rekla nam Lisac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 107

  • 21.02.2020.

    Bogme i kada sam ja znao pustiti pjesme Scotta Walkera čudno su me gledali... Josipa je jednostavno experimentalna (neshvaćena) umjetnica, nije to za svačije uho kao ni pokojni Scott...

  • Dolcissima 21.02.2020.

    Ismijavanje i izrugivanje na vrhuncu. Ah, kad bi vam Josipa bila jedini problem. Društvo iskrivljenih vrijednosti! Šteta!

  • serpentine 20.02.2020.

    Aj molim te šuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare