To je to što me zanima!

Nije puno ostavila mašti: Ella u prozirnoj košulji pokazala grudi

U seksepilnom izdanju Ella ni ovaj put nije razočarala modnom kombinacijom. Sudeći prema fotografijama, dobro se zabavljala u društvu drugih poznatih lica s domaće estrade
Vidi originalni članak

U Zagrebu je u utorak 22. studenog upriličena dodjela Elleovih nagrada za stil. Na svečanom događaju našlo se mnoštvo poznatih lica, među kojima je i poznata hrvatska influenserica Ella Dvornik (31).  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U seksepilnom izdanju Ella ni ovaj put nije razočarala modnom kombinacijom, a poglede prisutnih privlačio je njezin bujni dekolte. 

Ella je na sebi imala odijelo hlače dubokog struka, kratki sako i prozirnu košulju ispod koje su se nazirale grudi. Sudeći prema fotografijama na dodjeli se i više nego dobro zabavljala s ostalim poznatim licima s domaće estrade. 

Podsjetimo, influenserica je u lipnju ove godine također iznenadila modnom kombinacijom koja je više otkrivala nego li skrivala. Na deveti 'Story Hallo of Fame' stigla je u haljini s dubokim prorezom na nozi i dekolteom koji je jedva prekrio njezine grudi.

NATEKLA JE Ella Dvornik u bolovima: 'Opet. Valjda bum preživjela ovaj put'

Izdanjem se tada brzo pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama, a oni su uz dozu oduševljenja bili šokirani prorezom na haljini. Neki od njih pitali su se nosi li Ella uopće gaćice. Kasnije im je ona sama objasnila da je nosila gaćice i pokazala kako ih je uspjela sakriti. 

 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • jorgo2020 24.11.2022.

    A mogla je i brkove obrijati

  • vragmali 23.11.2022.

    Na Zrču je bila bolja onak sva nikakva, dostupna svima nama..

  • eka mala 23.11.2022.

    Tako mlada,a tako stara!Mladost je sama po sebi lijepa,čemu ovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare