To je to što me zanima!

Nije se 'proslavila': Helen zbog Louboutinki završila na podu...

Plavokosa glumica Helen Flanagan našla se na podu zahvaljujući vrtoglavo visokim potpeticama iz kojih joj je ispalo stopalo tijekom izlaska iz restorana s prijateljima
Vidi originalni članak

Glumica, najpoznatija po ulozi Rosie Webster u britanskoj sapunici 'Coronation Street', utegnula se u ružičastu kratku haljinicu, obukla vrtloglavo visoke potpetice i uputila na večeru. Unatoč pomnom dotjerivanju, Helen Flanagan (22) te se večeri nije 'proslavila'. Plavokosa glumica izgubila je ravnotežu tijekom izlaska iz restorana u Liverpoolu. Stopalo joj je u jednom trenutku ispalo iz skupocjene Christian Louboutin štikle.

Iako je s osmijehom na licu pokušavala ostati na nogama, to joj ipak nije pošlo za rukom pa se ubrzo našla na podu. Prijatelji su joj pohitali u pomoć ne krijući da ih je cijela situacija dobro nasmijala, baš kao i nespretnu Helen.

Glumica, koju je časopis FHM nedavno proglasio najseksi Britankom, potom je snimljena u automobilu sa štiklama u naručju pokraj prijatelja Jamesa Argenta koji nije mogao doći sebi od smijeha.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • alladin_1 24.07.2013.

    obožavam vidjeti žene u lijepim elegantnim štiklama sa tankom peticom i dugačkim nogicama, ali ove štule koje sad nose su pretjerane i sve izgledaju groteskno.

  • lacey12 24.07.2013.

    koji vrag obuvaš štikle ak hodaš kaj čaplja u njima

  • 23.07.2013.

    ove su loubotinke dušu dale za polomit se. uvik volim vidit na ženi cipele na petu, ali ovo je ipak pretjerano. po meni su apsolutno precijenjene i da imam ne znam koliko para nikad ih ne bi kupila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare