To je to što me zanima!

Nije za one slabijeg srca: Kreće prvo hrvatsko twerk natjecanje

Po prvi put u Hrvatskoj, s ponosom najavljujemo spektakularno twerking natjecanje! Probrane natjecateljice okušat će se u teškim sportskim zadacima u želji za pobjedom i titulom najbolje hrvatske twerkerašice
Vidi originalni članak

Cilj ovog plesnog sportskog natjecanja je odabrati najbolju hrvatsku twerkašicu, koju ćete okruniti baš vi. Svojim glasovima odabrat ćete pobjednicu natjecanja i dodijeliti titulu najboljoj. Na tronu ima mjesta samo za jednu, a natjecateljska sportska borba će biti teška i neizvjesna do samog finala gdje ih očekuje vrhunac sportskog spektakla - twerk battle pred stručnim žirijem.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako to izgleda kad najbolje hrvatske twerkašice plešu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite ovu neizvjesnu borbu do samog kraja i vi budite dio showa te svojim glasovima odaberite najbolju hrvatsku twerkerašicu. Uskoro donosimo više, do tada zagolicajte maštu ovim prizorima!

Inače, twerkanje se uglavnom povezuje sa provokativnim i izazovnim načinom plesa, dok se u zbilji twerk sastoji od brojnih teških elemenata koje zahtjeva ova plesna disciplina. Taj ples sa stražnjicom u južnim se državama SAD-a pojavio još 90-ih.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • shinkec 21.05.2016.

    Svi mi volimo kad žena ima iz čega prdnut, ali treba dobro pripaziti na broj žutih kartona i provjeriti ima li koja, a da su je zaboravili prijaviti na natjecanje...

  • endorfin 20.05.2016.

    Kruha i igara, neka se Hrvatska zato vrijeme rasprodaje i raspada...

  • Plavusa 13 Pink G 20.05.2016.

    Koja je svrha ovih budalastina?To ne mozes nazvati ni plesom ni vjezbom...nit icim smislenim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare