To je to što me zanima!

Nijemci su se šokirali Emminim nastupom u 'Voiceu', oduševila je i pobjednicu Eurosonga Lenu

Mnogi gledatelji su na društvenim mrežama ostali ugodno iznenađeni Emminim nastupom, a komentirali su iz različitih krajeva
Vidi originalni članak

Nakon što je Emma Filipović (14) izvela pjesmu Eminema 'Mockingbird' u njemačkom showu 'Voice Kids', njezin nastup je izazvao mnoštvo pozitivnih komentara diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Emma je oduševila članove žirija u 'Voiceu' koji su se odmah okrenuli i stisnuli crvene gumbe, a osim žirija u kojem je i pobjednica Eurosonga iz 2010. Lena Meyer-Landrut (31), oduševila je i roditelje.

- I mi smo je sad prvi put vidjeli na pozornici pod reflektorima, inače pjeva doma u sobi. Ostali smo bez teksta. Moćna je. Ona se tamo osjeća ispunjeno. To je njezin san koji se ostvario i mi smo svi doma presretni - izjavila je njezina majka Žaklina.

IMA SAMO 14 GODINA Hrvatica Emma oduševila je žiri i publiku u njemačkom 'Voiceu': Naježila sam se, baš je moćna

Mnogi gledatelji su na društvenim mrežama ostali ugodno iznenađeni Emminim nastupom, a komentirali su iz različitih krajeva.

- 'Najbolji nastup ikad!', 'Kakav talent!', 'Predobro', 'Bolje od originala!' - samo su neki od komentara.

Podsjetimo, djevojčica koja je inače porijeklom iz Hrvatske, nije ni znala da ide na 'audiciju na slijepo' već ju je produkcija iznenadila pozivom. 

- Probaj zamisliti da stojiš ispred ogromnih vrata, jako uzbuđena, ona se otvaraju, ti staješ uz mikrofon, a ispred tebe su četiri velike stolice. Draga Emma, dobila si pozivnicu u Voice Kids, rekla joj je voditeljica, nakon čega je Emma počela plakati od sreće. Na pozornici joj se pridružio i član žirija Alvaro Soler, poznati njemački pjevač te su zajedno zapjevali istu pjesmu.

Već je drugi dan Emmin nastup bio prvi u trendingu na njemačkom YouTube-u, a na Tik Toku samo jedan njezin video ima više od 6 milijuna pregleda.

PRIJAVI SE NA SUPERSTAR, OSVOJI 50.000 EURA I POSTANI PJEVAČKA ZVIJEZDA:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MaraMaraMara 28.03.2023.

    Najbolje mi je kad za svaku osobu koja se nečim istakne u showbizz svijetu, oni iskopaju da je iz Hrvatske 🤣🤣 A mala je izjavila da je iz Beča, Hrvatsku nije ni spomenula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare