To je to što me zanima!

Nijemcima Nives draža od plavuša jer je rasna dama

Prva dama Bundeslige za Cicu Kaubojku kaže kako je ona spektakularan dobitak za ligu te da će bez sumnje privući poglede sa svih strana
Vidi originalni članak

Dino Drpić (27) potpisao je dvogodišnji ugovor s Karlsruheom iz Njemačke. “Pokupio” je Nives (27) i djecu Leonea (3) i Taishu (2) te odselio iz Hrvatske. Njemački mediji fascinirani su Cicom Kaubojkom, kako se Nives nazivala sa 16 godina. Proglašena je najseksi ženom Bundeslige umjesto Sylvie van der Vaart (30).
- Nives je rasna i vatrena mlada dama. Uhvatit će svaki pogled, nema sumnje. Ona je spektakularni dobitak za Bundesligu - nahvalila ju je supruga nogometaša Rafaela van der Vaarta (25). Drpić se oglasio nedugo potom govoreći kako je Nives ljepša i od Victorije Beckham (34) jer je rasna i prirodna. Dino je Nives upoznao preko prijatelja. Ona je tad sanjala kako će biti uspješna pjevačica. Nikad ništa nije voljela skrivati. Do 18. godine odradila je nekoliko golišavih editorijala. Otkrila je i da je u srednjoj školi operirala nos. Njezinu majku to je bacilo u očaj. Govorila je da voli mršave muškarce koji ne trebaju biti pretjerano lijepi, već samo da se ljudi okreću za njima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zelgova žena 08.02.2009.

    Za ne povjerovati, kad usporediš Sylvie i Nives...!!! Sylvie je prelijepa, a za Nives...nemam komentara!

  • 08.02.2009.

    Mene je, na primjer, više sram što sam iz države iz koje je i Sevka-pušačica.

  • terika 08.02.2009.

    sad se i njemci imaju sa kim sprdat

Komentiraj...
Vidi sve komentare