To je to što me zanima!

Nika iz Feminnema traži stan za najam: 'Jesam ja luda ili je 900 eura za jednu sobu preskupo?'

'Uz sve oglase koje sam vidjela, jedino ima smisla otići čuvati ovčice na Velebit... Ili na Krk?!', napisala je u objavi
Vidi originalni članak

Članica grupe Feminnem, koja se nedavno ponovo okupila, na društvenim mrežama požalila se na cijene nekretnina u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Upravo tražimo stan za rentati u Zagrebu, a uz sve oglase koje sam vidjela, jedino ima smisla otići čuvati ovčice na Velebit... Ili na Krk?! Preporodila bih se - napisala je Nika Antolos (32) u novoj objavi.

- Ili se ipak useliti u jednu od soba s natpisom 'luksuzan stan' s tabletićem preko tv-a, prababinim stolicama i pol sobe za sitnih 900€ + polog + agencijska provizija. Jesam li ja luda ili je ovo sve preskupo…? - dodala je pjevačica i zaključila: 

- Sve u svemu ne znam gdje ćemo za par mjeseci, ali znam da ćemo smijati bez obzira na sve. Šišaš sve, na Velebitu ili u Zagrebu život proleti. Blagoslovljen vam petak.

24 PITANJA Nika Antolos iz 'Feminnemki' priznala: 'Popljuvala sam vlastito dijete kako pjeva'

Sudeći prema komentarima, isto mišljenje dijele i njezini pratitelji. 

- Sve poludjelo. I ja tako mislim; Preskupo, sramota - pisali su ispod objave. 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • Dosadno mi je jako 14.08.2022.

    A čuj, i vrijeme je da mi na sjeveru počnemo naplaćivati Zimmer Frei po istim cijenama kao i vi na jugu. Po danu. Zar ne? Još ti je jeftino 30 eura za dan, vi naplaćujete 100. Uzmi to odmah, jer će cijena samo porasti. Pogotovo za "poznate face" koje misle da su netko i nešto.

  • iskra21 14.08.2022.

    Ja ti nudim stan 80m2 širi centar 2000€ mj

  • iskra21 14.08.2022.

    Zg je skup i treba biti još skuplji, to ne može nek tamo ne živi

Komentiraj...
Vidi sve komentare