To je to što me zanima!

'Nikad nisam upoznao osobu koja bi nekom uskratila hranu'

Nakon povratka s Otoka odbačenih Cigi se požalio članovima svoga plemena. Mia mu nije dala da jede. Martini se nikako nije svidjelo sve što joj je Neven ispričao
Vidi originalni članak

Bio sam u šoku nakon super dočeka kod vas u plemenu, ali na Otoku odbačenih nije tako bilo. Mia i Jelena su na mene bile 'nabrušene', a Stanija me lijepo dočekala. Super se drži, ali je ljuta na neke od vas - Cigi je ostalima u plemenu Boruka prepričavao kako mu je bilo na Otoku odbačenih s Mijom, Jelenom i Stanijom.

'Mia je bila protiv toga da dobijem hranu'

- Mia me nije prihvatila. Zamjerila mi je jer nisam ispunio nešto vezano za glasanje koje sam joj navodno obećao. Sve nas je prozvala lažovima. Saznao sam da je Mia bila protiv toga da dobijem jesti i da uopće budem u njihovom kampu. Nisam nikad upoznao osobu koja bi nekom uskratila hranu - komentirao je Cigi te dodao da Mia za kćer Maju Lenu uopće nije pitala te da je ljuta na nju. Primjetio je i kako je atmosfera je malo napeta i između Mije i Jelene. 

- Njih dvije su stalno u nekom konfliktu. Jelena mi se požalila da joj nije ugodno s Mijom - rekao je Neven i zaključio da se na otoku ne događa ono što bi se trebalo događati.

- Pod stresom su zbog natjecanja - zaključio je Neven dok su djevojke na Otoku odbačenih raspravljale upravo o njemu i pretpostavile da bi im se on opet mogao pridružiti. nakon plemenskog savjeta. 

Martini se nikako nije svidjelo što joj je Neven ispričao o Miji. 

Martina: Toj babi netko treba začepiti usta

- Obraćalo joj se s poštovanjem. Toj babi treba netko začepiti usta. Svima je muka od pomisli na ispadanje jer znamo da nas na Otoku odbačenih čeka nabrušena baba. Ja ne znam kako bi ja reagirala da mi netko kaže da ne mogu jesti. Ja bi joj vjerojatno 'ćušku' priljepila, a  voljela bih do kraja ispast dama. Voljela bi da se vidi da su me moji dobro odgojili, a ne da dođem do nje i da je pljunem - ljutito je izjavila Marttina. 

Članovi plemena Matambo cijeli dan su bili dobro raspoloženi. Gradili su sklonište, a kao nagradu za trud dobili su grickalice. Radovi su protekli u lijepoj atmosferi. Cure su ih hvalile dok su pospremale oko kampa i kuhale. Malo nezadovoljstvo izazvala je kokoš koju su nazvali Koko Šanel jer nije snijela ni jedno jaje. Razmišljali su da je skuhaju za juhicu.

Novi poglavica u Matambu je Nikola.  

Aleksandra na Otoku odbačenh

Plemenski savjet bio je jako zanimljiv.  Bilo je manjih razmirica, a na glasovanju je odlučeno da će pleme napustiti Aleksandra. Pridružit će se Staniji, Jeleni i Miji na Otoku odbačenih. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • gothicgirl 08.04.2012.

    ma niko tamo nema tri ciste....al majko mila gdje je mozak bio cigiju kad si je tetovirao one pusice....sigurno ih ima i na guzi:))

  • Marko Vu 07.04.2012.

    Slušam Martinu i ne mogu da vijerujem da iz usta jedne dame kako ona reče za sebe, izlazi tolika mržnja i pakost da je to strašno.E moja Martina, iskreno se nadam da te tom bontonu , kako ti reče nisu naučili roditelji.Mia ovom prilikom naspram tebe ispade i dama i diva a ti mala zavidna bez imalo stila i bontona.

  • SunTzu 06.04.2012.

    Da je bar Martina ispala i da je otisla tamo do Mie, bas me zanima kako bi s e ona postavila tamo gdje se nemoze ulizivat i glumatat dobricu jer su je prokuzili!!!! A nije joj lako bit zaista najruznije i najlosije gradjena cura tamo, pa Mia i jelena naspram nje su top modeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare