To je to što me zanima!

'Nikad se nisam operirala, a svi mi govore da sličim Bardot...'

PROMIJENILA PRIČU Milijunašica je godinama poznata kao primjer ekstremnog pretjerivanja s plastičnim operacijama. No Jocelyn Wildenstein sada tvrdi da je oduvijek tako izgledala
Vidi originalni članak

Švicarska bogatašica Jocelyn Wildenstein (76) s korekcijama lica počela je sredinom devedesetih godina jer se, navodno, bojala da je njen suprug, milijarder i prodavač oružja i umjetnina, Alec Nathan Wildenstein ne ostavi.

ŽENA-MAČKA Jocelyn Wildenstein sudili za napad, a ona je tapirala kosu

Prema glasinama, Jocelyn je htjela izgledati poput mačke jer ih je njen suprug volio. No ipak, s Wildensteinom se rastala nakon što ga je u krevetu uhvatila s 19-godišnjom ruskom manekenkom. On je njoj tada prijetio pištoljem, a njihova brakorazvodna parnica trajala je dvije godine. 

Milijunašica se ove godine udaje za svog zaručnika, francuskog dizajnera Lloyda Kleina, s kojim je u vezi 14 godina.

- Kada obilazimo restorane po Francuskoj, oni je pozdravljaju s: 'Dobar dan, Brigitte'. To je ludo. Tada sam shvatio da zaista sliči Brigitte Bardot - rekao je Lloyd za Daily Mail. Dizajner se čudi zašto njegovu 'dragu' mediji zovu 'ženom-mačkom'. 

- Jocelyn je oduvijek tako izgledala. Nikada nije mijenjala lice. Imam njene fotografije na kojima ima 16 godina i izgleda jednako kao i danas - rekao je njen zaručnik. 

Iako je prije 10 godina rekla kako se nije operirala zbog bivšeg supruga, nego zbog sebe, sada odbija priznati da je 'posjetila' plastičnog kirurga. 

- Nisam ništa napravila, a dokaz su moje stare fotografije. Jedino što sam bila ljepša kada sam bila mlađa - rekla je Jocelyn, koja je, kaže, samo izgubila 'svježinu' lica. 

- Imam iste oči, iste podignute jagodice i isti nos. Sve to i lijepu, dugu kosu, mogu zahvaliti svojem švicarskom podrijetlu - rekla je starleta, koja se rodila u švicarskom gradu Lausanne. Kada je bila tinejdžerica, preselila se u Pariz, gdje je upoznala redatelja Sergija Gobbija s kojim je bila u vezi sedam godina. Jocelyn se tada bavila lovom i bila je profesionalna pilotkinja. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • MikiMrki0123 16.02.2018.

    Je i ja imam krila i letim

  • Sigourney 15.02.2018.

    Inače ne bih komentirala ove bedastoće ,ali ova u to toliko jako vjeruje i to je njoj jedina istina .Kao naš susjed koji nam je bio u posjeti .Gleda sebe na snimci u Glini i govori -kamere lažu.

  • Magija_1 15.02.2018.

    Tko je tu lud????

Komentiraj...
Vidi sve komentare