To je to što me zanima!

Nikada nećemo zaboraviti kako je Patrick Stewart strahovit

S godinama bez ikakvog problema naviknemo da neki glumci glume uloge pozitivaca ili običnih ljudi. Stoga je podosta šokantno vidjeti Patricka Stewarta u ovakvoj ulozi
Vidi originalni članak

Patrick Stewart nije se samo jednom našao u ulozi negativca, no svaka njegova negativna uloga ipak je imala i neke iskupljujuće elemente. U slučaju filma 'Zelena soba', tj. 'Green Room', takvih elemenata nema.

Stewart u filmu glumi vođu neonacista, koji slučajno zarobe punk rockerski bend 'The Ain’t Rights', u spomenutoj 'zelenoj sobi'. Bend je, nakon neuspješne turneje, prihvatio posljednju gažu u oronulom klubu u šumama Oregona gdje su slučajno posvjedočili grozotama koje se tamo zbivaju. Vlasnik kluba, Darcy (Stewart), odluči poduzeti sve kako bi zaštitio svoju tajnu i osigurao nastavak svojih kriminalnih aktivnosti.

Pogledajte video

Redatelj filma je Jeremy Saulnier, koji je malo znatiželjnijem pučanstvu poznat kao redatelj nahvaljenog trilera 'Blue Ruin'. Kako je tamo uspio bez problema prikazati pokušaje jednog oronulog muškarca da se osveti ubojicama svoje obitelji, ne sumnjamo niti da će nas i ovim filmom uspjeti oduševiti i da ćemo dobiti još jedno maleno remekdjelo.

'Green Room' s užasnim Stewartom (Zvjezdane staze , X-Men) u glavnoj ulozi i Antonom Yelchinom (Zvjezdane staze) u sporednoj, u kina stiže početkom svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Oblivion 17.03.2016.

    A baš su počeli opet emitirati na HRT 3 Star Trek: The Next Generation

Komentiraj...
Vidi sve komentare