To je to što me zanima!

Niko i Simona zaljubljeni kao da su tek prohodali

Nogometaš Niko Kranjčar (23) godišnji odmor provodi ploveći Jadranom na luksuznoj jahti sa svojom zaručnicom Simonom Fistrić (29)
Vidi originalni članak

Par se jučer rano ujutro usidrio u Dubrovniku ispred luksuznog hotela Excelsior. Niko Kranjčar (23) i Simona Fistrić (29) u Dubrovnik su stigli na nekoliko dana. S nogometaševim ocem Zlatkom i majkom šetali su Stradunom te ispijali kavu u kafiću Taliru. Simona i Niko na luksuznoj jahti stigli su s još jednim parom. Skakali su s broda i uživali na suncu. Nakon obiteljskog druženja jahtom su krenuli u smjeru Crne Gore. Čak i nakon šest godina veze, ne skidaju ruke jedno s drugoga. Niko i Simona mimoišli su se s Lukom Modrićem, koji je iz Dubrovnika otputovao prije nekoliko dana. I on je stigao s djevojkom Vanjom. Niko i Simona zajedno žive u Portsmouthu, gdje on igra nogomet, a zaručili su se krajem svibnja. Šuška se kako se planiraju vjenčati pred brojnim uzvanicima početkom sljedeće godine. Simona kaže kako ju je “mali Cico” osvojio iskrenošću i toplinom te kako se raduju životu u braku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • simygirl 14.07.2008.

    niko,niko,crni niko možeš ti i bolje,vjeruj mi...jedino ak te stara koka nije čime vezala za sebe-što nevjerujem??? uživaj stari-mlad si,lijep si,nogometaš si... hej-pa gdje ti je pamet???

  • niko6crunchie 14.07.2008.

    sight slažem se...pogle je, starija od njega 6 godina....kako ga je upecala dok je još dijete bio...a tako je sladak...predivan..

  • Shady 13.07.2008.

    Čini mi se da sam jedan od rijetkih Dinamovaca koji voli Kranjčara hehe...Nebih volio da izgubi mjesto od Rakitića u repki..Drži se Niko, nadam se da nepratiš medije jer su te opet počeli seljakat po klubovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare