To je to što me zanima!

Niko Kranjčar i Z. Cvitešić prvi put službeno pozirali kao par

U četvrtak je u Zagrebu u galeriji Kranjčar otvorena izložba Nan Hoover - Sandro Đukić, a na otvorenje su stigle brojne poznate osobe. Među njima Zrinka i Niko
Vidi originalni članak

Iako su u vezi više od godinu dana, Zrinka Cvitešić (35) i Niko Kranjčar (30) u četvrtak su se na otvorenju izložbe u galeriji Kranjčar prvi put i službeno kao par pojavili na nekom javnom događanju. 

Glumica i nogometaš fotografima su pozirali sa smiješkom.

O njihovoj vezi počelo se pisati u travnju prošle godine kad su u bliskom zagrljaju fotografirani nakon dodjele nagrada Olivier. Zbližili su se u Londonu gdje su oboje bili zbog posla. 

Zrinka je prije Nike bila u vezi s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a Niko se razišao od supruge Simone, s kojom ima kćer Loree (4).

Glumica je prošle godine osvojila najprestižniju britansku kazališnu nagradu 'Laurence Olivier Award' u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Bila je nominirana za ulogu Djevojke u popularnom mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu. Ranije je za istu ulogu nagrađena kao najbolja debitantica.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Gricic777 04.07.2015.

    jeli jozo i ovdje spajao krevete

  • fuu kam ise 04.07.2015.

    Nisam bas nesto za traceve , ali zar nisu ovo dvoje vec bili u vezi pred nekoliko godina jos dok je Niko igrao u totenhamu, pa onda raskinuli I sad ponovno ?

  • ira1hr 04.07.2015.

    A mogli se se bar počešljati na ovoj prvoj fotografiji ako im je ovo bilo za prvo javno pojavljivanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare