To je to što me zanima!

Niko Kranjčar je nakon više od dva mjeseca vidio kćer Loree

Nogometaš je prošli tjedan iz Londona stigao u Zagreb i nakon više od dva mjeseca vidio kćer s kojom se njegova uskoro bivša supruga preselila u Zagreb, piše Story
Vidi originalni članak

Nogometaš je prošli tjedan iz Londona stigao u Zagreb, gdje ga čeka višetjedni oporavak zbog ozlijeđenog desnog koljena, i nakon više od dva mjeseca vidio svoju mezimicu, piše časopis Story.

Nakon što se njegova uskoro bivša supruga Simona (33) s kćeri Loree (1) iselila iz njihova doma u Londonu i vratila u roditeljski dom, Niko Kranjčar (27) nije vidio kćer. Prošlog tjedna s malenom je uživao u proljetnom danu na Dobrom dolu. Kad nije na fizikalnim terapijama koje mu dnevno oduzimaju i više od pet sati, nogometaš svaki slobodan trenutak posvećuje kćerkici s kojom vrijeme provodi u šetnjama i igri.

Nakon što je u medijima osvanula vijest o krahu njegova trogodišnjeg braka brojni su se raspisali o njegovoj navodnoj romansi s anonimnom djevojkom iz Crne Gore koja živi u Londonu. Neki tvrde da je upravo to presudilo krahu braka dok su neki uvjereni da je Simona odlučila okončati brak prepun svađa zbog njegove navodne posvećnosti nogometu i učestalom viđanju s prijateljima zbog čega nije imao vremena za nju.

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Goran NinaBugarinovic 02.05.2012.

    tri godine je sasvim dovoljno biti u braku, da vidis ima li smisla ili ne i sama sam znala da mi nije mjesto u tom braku te da sam i sama bila pametna nisam ga trebala trpit sljedecih 20 jer su mi najljepse godine zivota prosle u nista a i dijete nisam imala sedam godina,,bolje prije nego kasnije kad se nakupi svakakvih go....na,,pa se trebas spasiti od tih naslaga,,steta je da se uopce ulazi u brak koji sam po sebi uopce nema buducnosti jer se u njega nije uslo iz pravih i iskrenih razloga

  • jabuka5 02.05.2012.

    žalosno ,što se rastaju ,,jadno dijete ,ipak brak ,,kakav god bio ,je brak

  • ruzica ruzic_1 02.05.2012.

    simona ruzna a on neizivljen i sad ce ga neka fufica sponzorusa uhvatit jer utakmica zivotnih nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare