To je to što me zanima!

Nikola Šoć: Avionu je otkazao motor, još nisam došao k sebi

U ponedjeljak je otkazao jedan od motora aviona kojim je Nikola Šoć krenuo iz Beograda za Tivat, piše srpski Kurir. Putnici su osjetili da nešto nije u redu
Vidi originalni članak

Kada smo pokušali uzletjeti, avion se počeo tresti. Užasno sam se preplašio. Nastao je opći kaos. Bilo je nekoliko majki s djecom. Čula se vika, a negdje na sredini piste pilot je naglo odustao od uzlijetanja te nam priopćio da je riječ o kvaru. Nevjerojatno, rekao je bivši natjecatelj reality showa 'Survivor'. 

U ponedjeljak je otkazao jedan od motora aviona kojim je Nikola Šoć krenuo iz Beograda za Tivat, piše srpski Kurir.  Putnici su osjetili da nešto nije u redu jer su sjedala čudno podrhtavala.  

Nikola kaže da su putnici imali sreće što se kvar primjetio na početku leta. 

- Još ne mogu doći k sebi. Ako se nešto i trebalo dogoditi, dogodilo se u pravom trenutku. Ne smijem ni pomisliti kako bi kasnije završilo. I ovo što sam preživio je užasno. Nisam znao što da radim, zanijemio sam - rekao je Nikola za srpski Kurir. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tatamlata 08.06.2012.

    Ako zbog toga jos nisi dosao k sebi onda si bio krasan odabir za survivor :))

  • Lennycros 07.06.2012.

    hvala na vrlo bitnoj vijesti, ne znam kako bi bez toga mogao zaspati :S

  • ZOOM_1 06.06.2012.

    Čovječe, kaj misliš koju je on katastrofu uspio preživjeti - bio je u avionu kojem se pokvario jedan motor pa nije ni uzletio. Strašno, jednostavno prestrašno u kakvoj je pogibeljnoj situaciji bio. Sva sreća da je bio u to "Survivor" pa je točno znao kako treba reagirati i svojom smirenošću i nepaničarenjem uspio spasiti putnike. Tako da su zahvaljujući njegovoj hrabrosti i požrtvovnosti svi, ponavljamo SVI putnici uspješno presjeli u drugi avion. Bravo Nikola!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare