To je to što me zanima!

Nikola za svoju večeru osvojio 39 bodova, dijeli prvo mjesto s Martinom: 'Pojela ga je trema'

Poslužio im je za glavno jelo gulaš od tri vrste mesa, a ono mu je, uz predjelo i desert, donijelo skoro maksimalan broj bodova
Vidi originalni članak

Sjekač Nikola Pavleković ugostio je protukandidate četvrtog dana 'Večere za 5 na selu'. Poslužio im je za glavno jelo gulaš od tri vrste mesa, a ono mu je, uz predjelo i desert, donijelo visokih 39 bodova te trenutno prvo mjesto - koje dijeli s Martinom T

Pripravu večere započeo je Nikola izradom glavnog jela - gulaša od tri vrste mesa. Meso jelena, junetina i svinjetina Nikola je složio u Svaštaroš.

- Gulaš, u gulaš ide svašta, i to je jedan svaštaroš - komentirala je naziv glavnog jela Martina H. Nikola je pristavio gulaš, a onda se prihvatio predjela. Lopatica u problemu skrivala je domaću lopaticu iz rasola, kuhani domaći sir te pastom od brokule i pistacija.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Martina dobila niz pohvala za večeru, Nikola se opet našao na meti kritika: 'Prenemaže se...'

- Volim pistacije, brokule ne volim, ali voljna sam probati", komentirala je informacije o predjelu Martina T. Kraj priprave večere donio je Nikoli desert na red. Težačka poslastica dovela je domaćina u probleme, budući da nije najvještiji u spravljanju slastica.

- Ovo je jedan od najjednostavnijih kolača, ako uspije tijesto - predstavio je Nikola svoje jelo.

Kada je završio s pripravom večere, bacio se na pripremu za doček gostiju, a dame su podijelile svoja visoka očekivanja od Nikole.

- Mislim da će nas dočekati i ispratiti s pjesmom - jasna je bila Martina H. Ekipi je ponudio aperitive od koprive, dunje, maline te medicu.

- Žao mi je što nas nije dočekao s pjesmom, ali pojela ga je trema malo. Razumljivo s obzirom na okolnosti, ali očekivala sam pjesmu - komentirala je Martina H. 'Meni je malina odlična, okus, miris prave maline', zaključila je Gordana o aperitivu. 

Nakon što su nazdravili u Nikolinom dvorištu, ekipa se okupila za stolom, na predjelu.

- Izgled predjela je bio neočekivan. Jedva sam čekala probati, a kada sam probala, ostala sam iznenađena, bilo je stvarno fino - komentirala je Maja predjelo. 'Nije bilo slano, nije mi odgovaralo', ispričala je o predjelu, pak, Martina H.

- Ostavio je dojam da je puno toga pošlo po krivu i da je završio u zadnji čas, no na tanjurima je sve izgledalo u redu - dodala je.

Nakon predjela, stigao je gulaš - Svaštaroš, kojeg je Nikola poslužio s tjesteninom.

- Izgled glavnog jela bio je pristojno složen na tanjuru - komentirala je Maja izgled gulaša.

- Meso je bilo taman mekano, kuhano, taman slano, tjestenina ukusna, mekana, tekstura super - dodala je Martina T. Tijekom glavnog jela, ekipi je Nikola i zapjevao, a cure su time bile oduševljene! Desert je posljednji stigao pred dame, Težačka poslastica.

- S obzirom na naziv deserta, očekivala sam nešto tradicionalno na tanjuru, ali ova karamela nije odgovarala uz sam opis jela - komentirala je Martina H.

- Izgled je bio prekrasan, mrežica me oduševila, jako lijepo dekorirano - dodala je Martina T. 'Meni je potrefio, taman kako treba biti', zaključila je Gordana o desertu. 

Poklone je poslije deserta udijelio damama, a u tom paketu iznenađenja damama je udijelio raznoliki asortiman.

- Svašta je poklonio, u vrećici je svega, od vina do likera - pohvalila je Maja poklone. Curama su za kraj zasvirali Nikolini prijatelji.

- Iznenađenje je podiglo atmosferu, baš mi je pasalo - oduševljena je bila Martina T. 

Iako je sve bilo u redu, Martina H. otkrila je da je od Nikole kao domaćina ipak očekivala nešto više. Maja i Gordana su, ga, pak pohvalile. Nikola je za svoju večeru dobio čak tri desetke te jednu devetku - od Martine H. Visokih 39 bodova Nikolu je izjednačilo s, dosad vodećom, Martinom T. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare