To je to što me zanima!

Nikolić pokazala liniju i otkrila: Imala sam preko sto kilograma

Prije mjesec dana odlučila se vratiti na scenu u punom sjaju. Nakon što je izbacila nekoliko pjesama koje su u rekordnom roku postale pravi hit, Nikolić je pokazala i kako je liniju dovela do savršenstva
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Procurila' dijeta s kojom je u manje od 4 mj. skinula 35 kila

Pop pjevačica Ana Nikolić (41) godinama se borila s viškom kilograma, a nakon što je prije tri godine rodila kći Taru, srpski mediji pisali su kako se udebljala više od pedeset kilograma. 

Prije mjesec dana odlučila se vratiti na scenu u punom sjaju. Nakon što je izbacila nekoliko pjesama koje su u rekordnom roku postale pravi hit, Nikolić je pokazala i kako je liniju dovela do savršenstva. 

Gostovala je i u emisiji Ami G showu gdje je priznala kako trenutno ima 54 kilograma, a na pitanje koliko je imala nakon poroda, pjevačica je odgovorila. 

- Imala sam preko sto kilograma. Nakon poroda imala sam još jednu sebe - rekla je Ana. Brojni pratitelji komentirali su kako se Ana ponaša čudno. Neki su otišli i korak dalje i pisali kako se pjevačica ponovno vratila alkoholu s kojim je godinama imala problema.

 

- Koliko se žena obrukala. Pa što je ovo? Je li pijana ili pije tablete. Voditelj gleda i ne vjeruje - samo su neki komentari ispod videosnimke. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Procurila' dijeta s kojom je u manje od 4 mj. skinula 35 kila

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Dea007 29.03.2020.

    Nekad jako lijepa zena

  • smradacdubrava 28.03.2020.

    Ko je ova

  • Judita👥 28.03.2020.

    Rasta na aparatima 🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare