To je to što me zanima!

Nikolić se 'prepolovila', fanovi oduševljeni: 'Ti si bila na dnu...'

Prije nekoliko mjeseci odlučila se vratiti na scenu u punom sjaju. Nakon što je izbacila pjesme koje su u rekordnom roku postale pravi hit, Nikolić je priznala koliko je kilograma imala nakon trudnoće
Vidi originalni članak

Pop pjevačica Ana Nikolić (41) godinama se borila s viškom kilograma, a nakon što je prije tri godine rodila kći Taru, srpski mediji pisali su kako se udebljala više od pedeset kilograma. 

Prije nekoliko mjeseci odlučila se vratiti na scenu u punom sjaju. Nakon što je izbacila pjesme koje su u rekordnom roku postale pravi hit, Nikolić je priznala koliko je kilograma imala nakon trudnoće. 

Ovaj put paparazzi su ju uhvatili ispred jednog restorana, a njezina vitka figura oduševila je brojne pratitelje koji ne kriju oduševljenje što se pjevačica vratila na staru kilažu. 

- Ana je prije desetak godina bila jedna od najzgodnijih pjevačica na Balkanu. Odjednom se upropastila i otišla na dno. Drago mi je da se odlučila 'dovesti u red' - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Nikolić je nedavno odlučila gostovati u emisiji Ami G showu gdje je priznala kako trenutno ima 54 kilograma, a na pitanje koliko je imala nakon poroda, pjevačica je odgovorila. 

- Imala sam preko sto kilograma. Nakon poroda imala sam još jednu sebe - rekla je Ana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Fenix7 11.05.2020.

    WTF? Kakva Ana Nikolić? Koja je to? O čemu vi pišete?

  • babo8668 11.05.2020.

    Radila je na liniji podvezivanjem zeludca i dijetom jedi bijelo i speed na zlicu i bjezat ces od hrane ko vrag od tamjana. Tako svaka budala u mjesec dva izgubi i kile a i mozdane stanice :)

  • Demetra 11.05.2020.

    Kaj je vama? Kakav je ovo članak? Koga to zanima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare