To je to što me zanima!

Nikolina i Vidoje u Zagrebu su proslavili drugi Unin rođendan

Nisam imala puno obaveza jer je proslava bila zamišljena kao opušteno okupljanje najbližih, objasnila je Nikolina i dodala kako je Una uživala na zabavi te da je bila u centru pažnje
Vidi originalni članak

- Nisam imala mnogo obaveza oko organizacije jer je proslava bila zamišljena kao opušteno okupljanje najbližih članova obitelji i prijatelja - rekla je Nikolina te ispričala kako je Una uživala jer je bila u centru pažnje.

Objasnila je kako ne voli kupovati darove kojima bi fascinirala okolinu, već želi pokloniti ono što će slavljeniku nešto značiti.

- Uni sam kupila kombi hitne pomoći kojem se otvaraju vrata. Unutra su pacijenti, doktor i medicinska sestra. Unu je to jako razveselilo, a poklon sam joj dala dan ranije jer nisam mogla dočekati da vidim njezino oduševljenje - otkrila je.

Komentirala je i svoju vezu s Vidojem za kojeg tvrdi da je mnogo romantičniji od nje. Priznala je kako se rijetko sjeti napraviti nešto romantično pa je zbog toga dobro da pored sebe ima takvog muškarca. Smatra da je odlazak s televizije bila dobra odluka.

- Sporni intervju koji je inicirao da definitivno odlučim napustiti posao me naučio da ne trebam dozvoliti gorima od sebe da me spuste na svoj nivo pa da me kasnije pobijede iskustvom - kaže Ristović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dea007 21.12.2016.

    Gle cuda, ukljucila i stariju kcer u zivot...

  • Kamchancellor 20.12.2016.

    bi li bila s njim da je bauštelac kojim slučajem?

  • montello 20.12.2016.

    hah uživa žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare