To je to što me zanima!

Nikolina o svojoj emisiji na TV Pinku: Radit ću kaos s gostima

Voditeljica je presretna zbog angažmana na televiziji Pink, piše srpski Press. Vodit će svoju prvu autorsku emisiju u kojoj će, kako kaže, s gostima raditi kaos
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek potpisala je ugovor s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem, piše srpski Press. Voditeljica je dobila svoju prvu autorsku emisiju na toj televiziji i presretna je zbog novog voditeljskog angažmana.

- Nadam se da su kolege voditelji u meni dobili dobru konkurenciju. Trudit ću se opravdati ukazano poverenje tako što ću snimati uzbudljive emisije. Obećavam da ću s gostima raditi kaos. Prvi put ću govoriti ono što mislim, a ne što su mi napisali u scenariju - rekla je Nikolina koja nije otkrila naziv emisije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nea-zg 14.09.2011.

    jel to znači da je više nema na novoj? fala bogu samo nek ide,ja ne razumijem kom normalnom ona može bit dobra voditeljica???

  • chiwawa 14.09.2011.

    isuse, pa ta ne zna vodit farmu, jedva i ono malo s onog kartona procita! bez blesimetra je propala! kakva ona i raditi kaos s gostima, dok pricaju ih i ne slusa nego pamti sta mora reci za koju sekundu!

  • urbani Srbin Zg 14.09.2011.

    u Srbiji je 600 000 ljudi bez posla zbog ćega sam i ja osobno trbuhom za kruhom prije 5 god odselio iz Srbije i vratio se u zemlju u kojoj sam rođen Hr.Mitroviću pored toliko nezaposlenih ti angažiraš neku pišekicu iz Hr. ti stvarno nisi normalan tvoja televizija pink uništava Srbiju prikazuješ samo sjaj i blješavilo kojim živi 0,5 posto srba a šta je s ostalih 90 posto srba koji žive od 200 evra srami se ti si jedan od najodgovornijih pored političara zašto je Srbija najsiromašnija zemlja u europi i zašto ja umjesto da radim u srbiji moram raditi u hrvatskoj daleko od svojih komšija i porodice

Komentiraj...
Vidi sve komentare