To je to što me zanima!

Nikolina oštra prema Adamu: 'Nisi za mene, nemoj se truditi'

Prisutnost drugih osoba samo će dodatno dignuti tenzije pa će tako Nikolina Adamu nekoliko puta ponoviti kako nije muškarac za nju i da joj nije drag te kako nema smisla da se trudi...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina želi drugog: 'Njega bih vani primijetila, Adama ne bih'

U prvoj ovotjednoj epizodi 'Braka na prvu', koja počinje u 20:35 sati, kandidati se okupljaju na zajedničkoj večeri na kojoj će komentirati svoje odnose, a pridružit će im se i stručnjaci koji su ih spojili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No prisutnost drugih osoba samo će dodatno dignuti tenzije pa će tako Nikolina Adamu nekoliko puta ponoviti kako nije muškarac za nju i da joj nije drag te kako nema smisla da se trudi. S druge strane, čini se da je ona bacila oko na jednog drugog kandidata.

- On je tip muškarca kojeg bih primijetila vani, dok Adama ne bih - rekla je Nikolina.

Iako se Alen pribojavao hoće li se Lidija uopće pojaviti na zajedničkoj večeri, ona je nakon tri dana boravka u hotelu, gdje je otišla kako bi se udaljila od Alena, ipak došla na večeru na kojoj će pred svima pokušati objasniti koji su razlozi neslaganja s Alenom.

- Neka sad svi čuju kako mi pričamo - rekao je Alen Lidiji za večerom.

Luka i Nadia imaju uspona i padova, a Lukino objašnjenje sviđa li mu se supruga i u kojem kontekstu zaprepastit će druge parove.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina želi drugog: 'Njega bih vani primijetila, Adama ne bih'

Idi na 24sata

Komentari 67

  • zdravlje mir i sloga 01.04.2020.

    Nikolina neškolovani nije lijepa Nadija je za nju ikona ona nije zavrijefils Adama krasnog pametnog dečka a i bogatog šzo ona nezna jer bi odmah promijenila mišljenje Adame zaslužuje kvalitetniju osobu glavu gore

  • zdravlje mir i sloga 31.03.2020.

    Ti si se previše umislila znam te još iz Savršenog. Adam ne samo da je privlačnijim vć simpatičniji empstičniji i čovjek u duši nisi vrijedna njegovog truda jer si previše umišljena

  • Liliana_1 31.03.2020.

    Na zajedničkoj večeri Nikolina je iskreno rekla Adamu i to mi se jako dopalo. "nisi za mene jer si dosadan kao i ja" Odlično primjećeno, njoj treba netko poput Luke, teatralan, brbljav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare