To je to što me zanima!

Pišek i kćer našli su u nesvijesti u Zagrebu: 'Otrovale smo se plinom, krim policija istražuje'

Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu, rekla nam je potresena Nikolina Pišek
Vidi originalni članak

U stanu voditeljice Nikoline Pišek (44) u Zagrebu, u kojemu živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42), puknula je cijev od plina koja osigurava grijanje za cijelu zgradu. Nikolina i njezina kći Una (5) otrovale su se, kako kaže, plinom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo sad su nas otpustili iz bolnice, otrovale smo se. Dobro smo, da. Krim policija je na uviđaju. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu - rekla nam je potresena Nikolina Pišek.

U kući je, rekli su vatrogasci, izmjerena sedam puta veća doza plina od dozvoljene. 

- Sve se dogodilo u noći sa subote na nedjelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem, koji je zbog posla u Beogradu. Tada mu je rekla da je došla s kćeri iz grada te da će zajedno morati gledati film i odmarati. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat u noći i rekla da njihova kćer Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah odu kod doktora, što je Nikolina poslušala - ispričao je izvor blizak obitelji za srpski Blic.

BILA JE NEMOĆNA Nikolina o zlostavljanju: Nisam ni pomišljala potražiti pomoć...

Nekoliko minuta nakon suprug je nazvao Nikolinu, ali ona se nije javljala.

- Vidoje je odmah zvao prijatelje da odu do njihove kuće i provjere što se događa s Unom i Nikolinom. Kada su prijatelji došli ispred kuće, čuli su kako psi laju, ali nitko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili ista i vidjeli Nikolinu, koja je bila bez svijesti na podu, kao i njezina kćer koja je ležala na krevetu. Odmah su zvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli kod njih shvatili su da je pukla cijev tijekom građevinskih radova i izazvala trovanje plinom - dodaje izvor. 

Nikolina i Una su odmah prebačene u bolnicu, a danas su puštene. 

Idi na 24sata