To je to što me zanima!

Nikolina Pišek: Itekako sam zadovoljna seksualnim životom

Iako ima savršenu liniju, Nikolina tvrdi da ponekad zavidi svojim kolegicama. Još ne razmišlja o braku, ali nimalo ne skriva koliko je zadovoljna svojim ljubavnim životom
Vidi originalni članak

Voditeljica još ne razmišlja o braku, a za srpski Kurir izjavila je da je najbolje da je njezin izabranik pred matičara odvede na prepad. 

- Koliko god ideja o braku bila primamljiva, nevjerojatno je koliko se opirem pomisli da ću ikada morati organizirati veliku proslavu sa svim popratnim folklorom - sviračima, kolonom automobila, trubljenjem - rekla je Nikolina koja je u vezi sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem. Seksualni život smatra neodvojivim dijelom ljubavnog života. 

- Ni jedno ni drugo ne može opstati na duge staze ako se zanemare. Ja sam zadovoljna ljubavnim, a i seksualnim životom - odgovorila je Nikolina i našalila se kad su je upitali koristi li seksualna pomagala.

- Naravno! Ništa bez perilice rublja, sušila za kosu, usisavača i stroja za pranje suđa - rekla je Nikolina koja, iako ima savršenu liniju, tvrdi da ponekad zavidi svojim kolegicama.

- Trava je uvijek zelenija u tuđem dvorištu - zaključila je voditeljica koja sljedeći tjedan kreće sa snimanjem svoje emisije na TV Pinku. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • PapaŠtrumpf 26.10.2011.

    Šta Kike nije mogao zaroniti toliko duboko ?

  • FloMasteric 26.10.2011.

    da ziher...mislim da se seksa s ugasenim svijetlom...

  • Blondy_2 26.10.2011.

    iskomleksirana glupaca, nema pametnijeg posla nego da ide na plasticne operacije i ostala sranja... a u glavi nema nista, propuh fura... :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare