To je to što me zanima!

Nikolina Pišek potrgala je majicu i otkrila bradavice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditeljica je pozirala obučena kao žena mačka, a dopustila je i da je omotaju konopcem. Nikolina je previše razmaknula grudnjak i otkrila bradavicu
Vidi originalni članak

Omotana samo crnim užetom preko intimnih dijelova tijela, raspuštene kose i zavodljiva pogleda, voditeljica Nikolina Pišek (33) pozirala je za novi broj časopisa Klik. Voditeljicu je oduševio izgled zarobljene žene mačke, koji potpisuje Viktor Drago. Pozirajući kao ljutita žena mačka koja sa sebe trga odjeću, Nikolina je pokazala bradavice.
- Fotografije možda djeluju sado-mazo, ali ne volim takav seks, kao ni vezivanje. Čak nikad nisam ni eksperimentirala s tim - rekla je voditeljica. Nikolina kaže kako se ne srami pozirati gola jer radi s ljudima koje poznaje.
- Iako je snimanje trajalo nekoliko sati, bila sam zaista opuštena - rekla je Nikolina. Nije se sramila niti fotografija u toplesu koje je u kupaonici dubrovačkog hotela. Fotografirala se za dečka, bivšeg ronioca Kristijana Curavića (35).
- Eto, priuštila sam naciji da uživa u mojim intimnim autoportretima - kazala je tad Nikolina. To što se skida gola za naslovnice časopisa, Kristijanu nimalo ne smeta.
- Ona je meni fenomenalna. Sve na njoj je seksi: ruke, noge, lice, kosa... Ne mogu izdvojiti što mi je ljepše - kaže zaljubljeni Kristijan, koji je voditeljicu prije godinu dana zaprosio ispred zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice. U vezi su od 2007., ali još nisu odredili datum vjenčanja. Ona ima kćer Hanu (12).

Idi na 24sata

Komentari 54

  • jimj 08.02.2010.

    to niki,najbolja si,uuu kako bi te spampario,uuu

  • tombba 30.01.2010.

    niti jedna od tih naših umjetnica nemogu bez golotinje to je kompleks manje vrijednosti .....nema se para zato se ima šta i pokazati ....ali neki ne kuže da nemaju šta pokazati.....sve su iste na kraju karijere uvje k je aktualan pokoji pornić to je tako ....nisam ništa vidio posebno .....ja sam ljubitelj naturale.....prirodno je prirodno

  • danyk 30.01.2010.

    nista tu nije slucajno, sve je pazljivo smisljeno i pomno odabrano. no na stranu njene gole slike i brojne plasticne operacije jer ono sto je najvaznije jest koliko vrimena ta zena provodi sa svojom kceri?¡ mislim da mala mamu vidi samo na tv-u i vjerovatno prije spavanja, umjesto maminog poljupca za laku noc, ljubi njene gole slike s kalendara...naslovnica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare