To je to što me zanima!

Nikolina Pišek se opustila: Na vjenčanju redatelja uživala uz Kalembera koji im je pjevao

Oženio se filmski redatelj Fran Juraj Prižmić, a voditeljica je uživala na svadbi. Nikolina je dobra prijateljica s Franovim ocem, filmskim producentom Igorom Prižmićem
Vidi originalni članak

U zagrebačkom hotelu Esplanada u subotu se oženio filmski redatelj Fran Juraj Prižmić. Uzvanike je zabavljao Vlado Kalember, a među gostima bila je i Nikolina Ristović ex Pišek (48).

NEPOZNATI NOVI VLASNIK Luksuzna vila Nikoline Pišek u Zagrebu prodana je u samo dva dana? Cijena? Prava sitnica!

Televizijska voditeljica opustila se uz najveće hitove glazbene legende, a mladencima je na svojoj društvenoj mreži poželjela sve najbolje. Nikolina je dobra prijateljica s Franovim ocem, filmskim producentom Igorom Prižmićem, koji joj je donedavno pomagao u pronalasku angažmana na televiziji. Voditeljica je, između ostalog, imala ideju da se snima reality show o njenom životu.

Nakon što joj je umro suprug Vidoje Ristović u svibnju ove godine, Nikolini se život okrenuo naopačke. Vidojev otac, Miša Grof, javno ju je prozvao da je iskorištavala njegova sina, a Nikolina je, kažu nam njeni prijatelji, samo pokušavala smoći snage za dalje.

- Iskreno je voljela Vidoja. On je bio ljubav njenog života - kažu nam prijatelji.

Osim što je izgubila supruga, Nikolina se našla i u financijskim problemima zbog luksuzne kuće od oko 400 kvadrata koju su ona i suprug započeli graditi na zagrebačkim Šestinama. Iako se nećkala oko prodaje kuće koju je zamišljala novim domom, na kraju ju je ipak odlučila prodati za oko 13 milijuna kuna i oglasila ju je u jednoj agenciji za nekretnine.

NOVE OPTUŽBE PROTIV SNAHE 'Špijunski’ rat Nikoline Ristović i Miše Grofa: Sada kada je moj špijunski identitet razotkriven...

Nije se financijski mogla nositi s mjesečnim iznosom kredita za kuću, čija je rata iznosila nekoliko tisuća eura. U međuvremenu se zaposlila na Una TV kao voditeljica, gdje je jako zadovoljna atmosferom, ali i plaćom, a zbog novog posla često putuje u Beograd. U Zagrebu s kćeri, koja je krenula u školu, trenutačno živi u podstanarskom stanu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MATEOM IZ ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rebecaQQ 12.10.2022.

    prodala vilu,zivi kao podstanar.....malo glupo zvuci

  • tonino11 10.10.2022.

    Kakvo forsanje zadnjih dana o njoj,koliko to košta da se i ja malo pokažem

  • sanjica81 10.10.2022.

    Tako je život ide dalje!! Kako bi vi kritičari, ajd razmislite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare