To je to što me zanima!

Nikolina Pišek: Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene...

Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada, napisala je Pišek, koja planira tužbu zbog trovanja ugljičnim monoksidom
Vidi originalni članak

Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću, napisala je na Instagramu Nikolina Ristović Pišek (48).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona i mlađa kći Una Sofia (6) prije dva tjedna su se otrovale ugljičnim monoksidom u svom stanu u centru Zagreba. 

- I zahvalna sam na slučajnom i dobro odrađenom prvom influencerskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada - poručila je.

Nikolina nam je ranije rekla kako se u svoj stan ne želi vratiti.

POSLALA VAŽNU PORUKU Pišek se javila fotkama iz hotela i bolnice: 'Ne budite kao ja...'

- Kako sad stvari stoje, neću se vraćati jer tamo su radovi. Bojim se da se može, ako se dogodilo to što se dogodilo, dogoditi i nešto drugo. Moj stan je OK, ali zgrada je pretrpjela oštećenja i mora se sanirati. Učvršćuju zgradu i sređuju fasadu - ispričala je Nikolina, koja planira tužbu zbog trovanja ugljičnim monoksidom.

- Tužit ću onoga tko je kriv, a to će pokazati izvješće krim policije. Mislim da će i oni i Tužilaštvo isto dignuti tužbu jer je riječ o kaznenom djelu - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • barica_30 22.02.2021.

    O čem priča ova? Evo ih u Bauhausu, biraj koji hoćeš... Uostalom, mozes preko neta naručiti od 200 do 500kn kakav želiš.

  • Cirenac 22.02.2021.

    Što je ona Fišek ili Ristović ?

  • VLADEK72 22.02.2021.

    Zar još nije završilo ono njeno prose..vanje s gušenjem i detektorom ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare