Show

Komentari 0

Pišek se javila fotkama iz hotela i bolnice: 'Ne budite kao ja...'

Pišek se javila fotkama iz hotela i bolnice: 'Ne budite kao ja...'

U prostranoj sobi hotela voditeljica je uživala u doručku pa otkrila kako se ipak ne osjeća kao kod kuće. 'Ostanite zdravi. Idite na liječničke preglede redovito', napisala je Nikolina

Nikolina Ristović Pišek (48) i mlađa kći Una Sofia (6) otrovale su se za vikend ugljičnim monoksidom u svom stanu u centru Zagreba. Trenutno borave u hotelu, a Nikolina je sada svojim pratiteljima na društvenim mrežama poslala važnu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Ostanite zdravi. Idite na liječničke preglede redovito. Ne budite kao Nikolina - napisala je voditeljica u opisu fotografije na kojoj pozira s maskom na licu u bolnici. 

Nakon fotografije iz bolnice, Nikolina je s pratiteljima podijelila i trenutak iz hotela. U prostranoj sobi voditeljica je uživala u doručku pa otkrila kako se ipak ne osjeća 'kao kod kuće'. 

Prije nekoliko dana, Nikolina nam je rekla da su nju i kćer sekunde dijelile od smrti. Spasio ih je prijatelj kojeg je njezin suprug Vidoje zvao da ih otiđe provjeriti nakon što mu se Nikolina prestala javljati na mobitel. Tri dana prije servisirali su joj bojler.

- Tužit ću onoga tko je kriv, a to će pokazati izvješće krim policije. Mislim da će i oni i Tužilaštvo isto dignuti tužbu jer je riječ o kaznenom djelu - kaže Nikolina.

Najčitaniji članci