To je to što me zanima!

Nikolina pokazala međunožje i ljubila Hakiju, gledatelji u šoku

Nikolina odmalena pjeva, a najviše voli pjevati sevdalinke. Već je jednom zapjevala Hakiji, i to na mostu na kojem se prvi put poljubio, kako bi na tom mjestu, kaže, imao još jednu lijepu uspomenu...
Vidi originalni članak

Hakija Špago (41) pripremio je kućnu zabavu u Konjicu za svoje kandidatkinje, Marijanu Črlenec (28) i Nikolinu Sajević (18), a osim dekoracije i maski, nabavio je i set za pjevanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tulumu su se pridružila i dvojica farmerovih prijatelja, Kenan i Anel, a nakon što su se upoznali, Hakija je zamolio Nikolinu da mu zapjeva. 

Suparnica Marijana nije bila impresionirana tom idejom.

- Došlo Nikolininih pet minuta slave, da se raspjeva - komentirala je, a Nikolina je zatim primila mikrofon i pustila glas. 

- Lijepo pjeva, ali možda ju je malo uhvatila trema tu pred nama - rekao je Hakijin prijatelj Kenan te zaključio: 'Bila je povučena, a Hakija je malo energičniji čovjek.' Hakija je na kraju dao presudu i pohvalio Nikolinino pjevanje. 

Nikolina odmalena pjeva, a najviše voli pjevati sevdalinke. Već je jednom zapjevala Hakiji, i to na mostu na kojem se prvi put poljubio, kako bi na tom mjestu, kaže, imao još jednu lijepu uspomenu. Djevojke su se kasnije opustile i pokazale plesno umijeće. 

Nikolini se suknja stalno podizala tako da je otkrila pogled na međunožje, što je zgrozilo brojne gledatelje.

- Ajme mini suknje, gaće u prvom planu i ljuljaj - jedan je od mnogih komentara.

Natjecateljica se kasnije odvažila i poljubila Hakiju što će gledatelji vidjeti u idućoj epizodi. 

- Hakija se izmaknuo da ga ne bi vidjela Marijana - zaključila je Nikolina. 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • trenutak istine 08.03.2020.

    Rtl je samo doveo realnost sa ulica na tv.cure se ovako odijevaju ,momci se često ponašaju poput onog malog iz večere za 5 ,cure ne da piju ,one saljevaju ,...izlasci se sad opisuju sa oduzeo se ,salila se ,narokala se ...

  • lorenapppp 07.03.2020.

    A ono kad nemas kompleksa jer si malo zakinut.Hahahaha

  • sprangija 06.03.2020.

    Nikolina ljubila Hakiji medjunozje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare