To je to što me zanima!

Nikolina se vratila konobarenju nakon 'Braka': Spremna sam...

Sad kad su se kamere ugasile i kad je show završio, Nikolina se vratila svom uobičajenom načinu života. Doduše, nekoliko mjeseci je u tome bila spriječena s obzirom na to da kafići nisu radili
Vidi originalni članak

Nakon što je 2019. sudjelovala u showu 'Gospodin Savršeni' u kojem je došla do finala, ali Mijo Matić (28) ipak nije odabrao nju, konobaricu Nikolinu Tutić (31) iz Svete Nedjelje imali smo prilike ove godine gledati u 'Braku na prvu'. Ni ondje se nije 'proslavila', ali to je više bilo zato što joj je trebalo puno vremena da se opusti jer je eksperiment napravljen na način da se dvije osobe moraju upoznati i na koncu - zaljubiti.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolina ima sestru blizanku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin 'suprug' Adam Kromer (33) zavolio je drugu sudionicu showa, Gordanu Marelli (38) i sada očekuju dijete. Nikolini to ne smeta, isticala je, ali bi voljela da su joj rekli na ljepši način da je između Adama i Goge proradila kemija jača nego ona koju je ona imala s Adamom.

OPET POKAZALA KUMU Nikolina otkrila dosad neviđene fotke showa: 'Upitajte se svi...'

Bilo kako bilo, sad kad su se kamere ugasile i kad je show završio, Nikolina se vratila svom uobičajenom načinu života - radu u kafiću u zagrebačkom naselju Lučko. 

Doduše, nekoliko mjeseci je u tome bila spriječena budući da kafići nisu radili, ali s obzirom da je u trećem valu popuštanja mjera dozvoljen rad i kafićima, Tutić se tom sretnom viješću pohvalila na društvenim mrežama. 

- Spremni smo - komentirala je, a nedavno je pokazala da s velikom strašću radi taj posao. Majstorica je za, kako je gosti hvale, kreativne kave. 

- Najbolje priče ispričane su uz šalicu kave. Život je poput kave u šalici, ponekad sladak, ponekad ne. Ali glavna stvar u životu nije okus kave već s kim je pijete - zaključila je Nikolina. 

POGLEDAJTE VIDEO STRUČNJAKA IZ BRAKA NA PRVU: 

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • kladaric 12.05.2020.

    Je li to ona Nikolina koja se nikako nije mogla "otvoriti"

  • 12.05.2020.

    Zgodna konobarica . Da imam sredstva odmah bi tamo svratio na kavu .

  • Dustov 12.05.2020.

    A di je adamoncije rakitic?

Komentiraj...
Vidi sve komentare