To je to što me zanima!

Nikolinu podržavaju slavni, javila joj se i Nina Badrić: 'Neka ti Bog da snage za borbu'

Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima…a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, pišu joj na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna top ženska, napisala je Fani Stipković i podržala Nikolinu Ristović ex Pišek nakon što joj je preminuo suprug Vidoje Ristović i život joj se preokrenuo naglavačke. Sada traži posao na televiziji i u pregovorima je s televizijskom kućom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditeljica se ovih dana osvrnula na postupke svoga svekra Viktora, poznatijeg po nadimku Miša Grof. Javile su joj se brojna poznata lica i pružile joj riječ utjehe.

- Nek ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa - napisala je Nina Badrić. Voditeljica Fani Stipković dodala je i da komentari drugih ljudi govore više o njihovim životima nego o nama samima. 

- Zato glava gore i idemo naprijed. Uz tebe smo.

- Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima…a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, onda mora da je kurva, sponzoruša, droca i ostalo… - dodala je Paola Valić Bekić.

Nikolina je napisala da se nikada nije nadala da će postati regionalni fenomen  niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz njezinu situaciju.

- Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati - istaknula je Nikolina. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • blacknight 05.07.2022.

    jbt

  • simonairena 03.07.2022.

    svoj svoga stiti, da se covjeku povraca

  • Pardon 03.07.2022.

    Koliko zločestih ljudi. Zašto ste takvi? A vi novinari prestanite piskarati jel se grof pokakal žuto ili usrano

Komentiraj...
Vidi sve komentare