Obavijesti

Show

Komentari 73

Nikolinu podržavaju slavni, javila joj se i Nina Badrić: 'Neka ti Bog da snage za borbu'

Nikolinu podržavaju slavni, javila joj se i Nina Badrić: 'Neka ti Bog da snage za borbu'
7

Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima…a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, pišu joj na društvenim mrežama

VIDEO

Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna top ženska, napisala je Fani Stipković i podržala Nikolinu Ristović ex Pišek nakon što joj je preminuo suprug Vidoje Ristović i život joj se preokrenuo naglavačke. Sada traži posao na televiziji i u pregovorima je s televizijskom kućom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

nikolina pišek 00:58

Voditeljica se ovih dana osvrnula na postupke svoga svekra Viktora, poznatijeg po nadimku Miša Grof. Javile su joj se brojna poznata lica i pružile joj riječ utjehe.

storyeditor/2022-05-10/PXL_240516_13063740.jpg

- Nek ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa - napisala je Nina Badrić. Voditeljica Fani Stipković dodala je i da komentari drugih ljudi govore više o njihovim životima nego o nama samima. 

- Zato glava gore i idemo naprijed. Uz tebe smo.

Opatija: Dodijeljene glazbene nagrade Hr top-a 20

- Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima…a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, onda mora da je kurva, sponzoruša, droca i ostalo… - dodala je Paola Valić Bekić.

Nikolina je napisala da se nikada nije nadala da će postati regionalni fenomen  niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz njezinu situaciju.

storyeditor/2022-06-23/PXL_280120_27728363.jpg

- Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati - istaknula je Nikolina. 

storyeditor/2022-06-23/PXL_120522_93429567__1_.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...