To je to što me zanima!

Nikolovska o izborima: 'Ljudi su nestali s popisa, bilo je muljaže'

Ljudima su mijenjali ili ukidali lokacije u zadnji tren, plaćali određene grupacije za glasanje i slične fore. Vjerojatnost je tim veća da se 'dilalo' i s kutijama, pisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica grupe Magazin Ljiljana Nikolovska (55) redovito na društvenim mrežama piše o politici, a sad se oglasila i o rezultatima parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. Nikolovska se, inače, našla na listi koalicije Možemo! te sad tvrdi kako je bilo muljaže na izborima.

POGLEDAJTE VIDEO: Grdović na Kerumovoj listi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naravno da je bilo muljaže, uvijek je ima. Navodno je preko 42.000 glasača jednostavno nestalo s popisa, ljudima su mijenjali ili ukidali lokacije u zadnji tren, plaćali određene grupacije za glasanje i slične fore. Vjerojatnost je tim veća da se 'dilalo' i s kutijama. Je li istina da morate koristiti olovku? Olovku?! - pisala je pjevačica. 

Prijatelji na društvenim mrežama napisali su joj kako su koristili kemijsku olovku i da je bilo poželjno da svatko ponese svoju zbog pandemije korona virusa. 

- Navodno su neka mjesta imala onu tintu koja nakon par sati izblijedi pri oksidaciji, neka ste - odgovorila je Ljiljana. 

Ljiljana je na prethodnim predsjedničkim izborima poručila biračima da podržava Katarinu Peović (45). Rekla je da se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Stoga nije čudno što se politički angažirala i na ovogodišnjim parlamentarnim izborima. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 14.07.2020.

    Razumijem razočaranost Ljiljane Nikolovske u Hrvatsku, dovoljno je ono što su u Splitu priuštili njenim roditeljima. Ali to ipak ne treba biti razlog za ovakve izjave.

  • grof37 14.07.2020.

    Nigdje Hrvata u tom MOŽEMO

  • grof37 14.07.2020.

    Jel to NAVODNO ili MOŽEMO?

Komentiraj...
Vidi sve komentare