To je to što me zanima!

Nikolovska: Vraćam se na hrvatsku glazbenu scenu

Sa pjesmom 'Dar' prva pjevačica grupe Magazin nastupiti će na večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Živi u San Pedru sa suprugom i sinom
Vidi originalni članak

Pjevačica Ljiljana Nikolovska (46) vraća se na hrvatsku glazbenu scenu nastupom na 'Večerima dalmatinske šansone' u Šibeniku.
Ljiljana, inače prva pjevačica grupe 'Magazin', u Šibeniku je nastupala od šeste godine. Iako nikada nije nastupila na tom festivalu to će joj biti neizmjerno zadovoljstvo, izjavila je za Slobodnu Dalmaciju. Njezina povratnička skladba zove se 'Dar', a vokalni dio za nju uskoro planira snimiti u Americi. Svoj povratak Ljiljana, koja već gotovo dva desetljeća živi u San Pedru, najavila je preko Facebooka.
- Radimo na novim materijalima. Dio će biti donacija centru za pomoć djeci oboljeloj od raka St. Jude's - kaže Nikolovska.
Pjevačica se, nakon što je izdala solo album 'Let' 1996. godine, odlučila povući sa estrade. Udana je za glazbenika Petera Mazicha sa kojim ima sina Tonyja. Večeri dalmatinske šansone počinju 21. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • teaa 11.06.2010.

    samo naprijed ljiljo!

  • tajnamoja 11.06.2010.

    Najbolja pjevačica Magazina. Odličan vokal. Samo da sada ne počne pjevati novokomponovane pjesme bračnog para Huljić i bit će sve ok.

  • malena1 11.06.2010.

    kokolo, kokolo, kokolo, kokolo moj....lalalalal

Komentiraj...
Vidi sve komentare