To je to što me zanima!

Nikolu su posjetili roditelji, a s curom se čuo preko telefona

Kad su napustili kuću, Nikola je rekao da najviše na svijetu voli svoje roditelje jer da nema njih ne bi bilo ni njega. Izjavio je da se trudi biti pošten čovjek i voljeti ih
Vidi originalni članak

Pandorina kutija napokon je oduševila i Nikolu. Posjetili su ga roditelji, dok mu se djevojka javila telefonom jer nije bila u mogućnosti doći. Nikoli i njegovim roditeljima pridružio se i Lester kako bi se s njima upoznao. Nikolu je zanimalo kako su njegovi najbliži i dragi ljudi. Roditelji su mu rekli da je vani sve u redu što je Nikolu razveselilo. Za Lestera su imali samo riječi hvale i drago im je što se Nikola druži baš s njim. Kad su napustili kuću, Nikola je rekao da najviše na svijetu voli svoje roditelje  jer da nema njih ne bi bilo ni njega. 

- Trudim se biti dobar čovjek i poštovati ih kako bi im pokazao svoju ljubav - rekao je Nikola, a Lester se zahvalio Velikom Bratu što je imao priliku upoznati se Nikolinim roditeljima. 

Horvatova sestra: Ponosna sam na tebe

Veliki Brat je Horvata pozvao u ispovjedaonicu. Prvo ga je pozvao u ispovjedaonicu gdje ga je čekao telefon. Kad je zazvonio, javila se njegova sestra. Pričali su oko dvije minute nakon čega se njihov razgovor prekinuo. Horvat se rastužio i krenuo u dnevnu sobu. Dok je tražio Nikolu i Lestera u dvorištu je ugledao sestru. Potrčao joj je u zagrljaj i izljubio je. Malo kasnije pridružili su im se Soraja i Duško koji je bio jako sretan što je upoznao sestru svog najboljeg prijatelja. Sestra je Horvatu poručila da je ponosna na njega što je Horvata oduševilo. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • kozaribok 24.06.2011.

    meni samo neide u glavu da taj dečko iz Zaprešića priča skoro čistom ekavicom

  • pk1994 24.06.2011.

    Glas za Horija, dajte plus samo ako nazovete 061 59 03

  • kokoshka23 24.06.2011.

    ako nirmal pobjedi onda se stvarnooo selim iz ove regije,a ako marijana pobjedi znači da je sve bilo namjesteno od pocetka!u smislu radi gluposti i bit ces pobjednica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare