To je to što me zanima!

Nina Badrić: Ella je sjajna cura, Danijela je napravila štetu...

Nakon što se u Hrvatskoj podigla velika prašina zbog pjesme 'Želim živjeti', koju izvodi Badrić sa sestrama Husar, Shortyjem i drugima, sada se napokon oglasila i sama Nina
Vidi originalni članak

Zbog pjesme 'Želim živjeti', kojom se promiče pravo na život svakog začetog djeteta, Nina Badrić (43) doživjela je mnoge napade na društvenim mrežama, a sada je o svemu progovorila za Prvu srpsku televiziju.

- To je jedna vrlo teška tema i mislim da nije ni vrijeme ni mjesto sada o njoj govoriti. Želim reći da nikada u životu nisam bila netko tko širi govor mržnje. Uvijek ću dići palac gore za ljubav - rekla je Badrić.

Dotaknula se i komentara Danijele Dvornik, koji je objavljen na profilu njezine kćerke Elle, a u kojem je napala Ninu zbog pjesme i poruke koju ona šalje.

- Radi se o statusu Danijele Dvornik. Ella je jedna sjajna cura koju ja jako volim i poštujem. Izrasla je u jednu predivnu ženu. MIslim da o svemu dovoljno govori to što je Danijela par sati nakon te objave izbrisala svoj status na Facebooku, ali već je napravila štetu. Nema veze, ja poštujem svačije mišljenje i svačije pravo da piskara što želi u životu. U životu sam naučila da treba paziti i tko ti plješće - zaključila je Nina i dodala da je u životu imala dosta ljudi koji su je mrzili.

Pogledajte cijeli intervju s Ninom:

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • sissy2 13.02.2016.

    za ili protiv abortusa-pravo je svake zene da odluci isto kao i odlazak pojedinih " moralistikanja"na "odmor"u Dubai

  • DELETED222 11.02.2016.

    ubijanje embrija je trebalo prevenirati upotrebom kondoma - e tu nastaje problem nasa crkva ne da ni kondome , ni pobacaj , znaci naides na budalu koja nece ejakulirati izvan zen.spolovila ili ne zna prekinuti snosaj na vrijeme i radas dok te estrogen cini zenom

  • Britvaa 10.02.2016.

    Svatko ima pravo donositi odluku sam i nitko nema pravo zato vrijeđati tu osobu ili ju smatrati drugačijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare