To je to što me zanima!

Nina Badrić: I 80-ih sam imala smisla za modu kao i danas

STIŽU JE SJEĆANJA Nina Badrić komentirala je nastup u Lisinskom dok je sa 16 godina pjevala u zboru Zvjezdice. Pjevačica je u to vrijeme bila totalno u trendu
Vidi originalni članak

Ovo je bio must have 80-ih! Neka vječno žive! Oduvijek sam imala smisla za modu, rekla je Nina Badrić (41).

Pjevačica se osvrnula na odjevnu kombinaciju koju je nosila na nastupu 1988. godine povodom Dana Republike. Tada 16-godišnja Nina pjevala je u zboru Zvjezdice, a u Lisinskom je izvela pjesmu “Neka vječno živi domovina moja“. Pjevačica je u to vrijeme bila totalno u trendu. Nosila je crni sako s podstavljenim jastučićima u ramenima, a ispod njega imala je široku haljinu. Iako je danas modni znalci svrstavaju među najbolje odjevene žene na estradi, Nina se može pohvaliti da je i kao tinejdžerica znala nositi “odjeću za odrasle”.

Pobrinula se da joj frizura bude postojana pa je za koncertnu dvoranu odabrala “kokoticu”. Godinu dana poslije je s istom frizurom Emilija Kokić pobijedila na Eurosongu. 

Zatražila je zabranu pristupa: Ninu prati obožavatelj iz Srbije

Idi na 24sata

Komentari 83

  • black_cat 11.10.2013.

    da, obzirom da se moda ponavlja svakih par godina pa tako su sad opet u trendu retro godine (od 60-tih,70-tih,80-tih,) nadalje.. i danas je moderno sve, nema pravila, nema ograničenja, pogotovo ako znaš sve dobro iskombinirati na sebi. Netko za vrlo malo novca može izgledati bolje nego netko tko nema ukusa a ima hrpu love na računu..realno, kad gledam neke slike iz svoje prošlosti, sve što sam nosila kao klinka opet sad hara modnim metropolama, samo malo preuređeno na drugčiji način (recimo 80-tih je hit bilo nositi košulje koje su napred bile kraće a iza duže, danas je to opet top trend)..zato mi ovaj naslov pomalo luckasto zvuči:)

  • mama201 10.10.2013.

    OSIM DOBROG GLASA sve ostalo LOŠE

  • Belzebub 09.10.2013.

    Daj se Nina pokri s ušima po glavi...ti i moda...ah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare