To je to što me zanima!

Nina Badrić: Nije istina da sam u vezi s Ivanom Ivanovićem

Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Ivan je moj i Bernardov zajednički prijatelj, izjavila je Nina za Story
Vidi originalni članak

Otkako je pjevačica potvrdila da se rastala od Bernarda Krasnića (35), pojavile su se glasine da je Nina Badrić (40) u vezi sa srpskim televizijskim voditeljem Ivanom Ivanovićem. Pjevačica je vijest demantirala.

- Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Jedino je istina da smo bili u Istri zajedno, ali s nama su bili i Bernard i Ivanova kći. On je naš zajednički prijatelj i tu nema ničega čudnoga ili novoga. Tko god tvrdi drukčije, očito ima bujnu maštu, što i dalje ne mijenja činjenicu da govori neistinu - objasnila je za časopis Story 40-godišnja pjevačica koja je u popularnoj emisiji 'Veče s Ivanom Ivanovićem' gostovala dva puta. 

Nina i Bernard rastali su se poslije šest godina braka. Bernarda se povezuje s tamnokosom studenticom i pjevačicom u usponu. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kvuceta 29.11.2012.

    bezveznjakuša

  • slash_1 28.11.2012.

    Njen ukus za muškarce je groozan,,,ako je ikada vidim udariću je njenim štapom za slijepce.

  • japanokinez 28.11.2012.

    Dobro kažeš Nina, tu nema ništa čudno, bilo bi čudno da si s Ivanom Ivanovićem, jer koliko god da je on takak kakav je, ti si za njega nula. Ti si tip žene koja se nikad nečeš pohvaliti ni srebrnim ni zlatnim pirom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare