To je to što me zanima!

Nina Badrić o Albini: 'Imamo šanse za pobjedu na Euroviziji'

Želim joj od srca svu sreću i da na Eurosongu pomete konkurenciju. Ova Dora me je oduševila svježinom pjesama, produkcijom i mnogim mladim glazbenicima koji su briljirali, rekla je Nina
Vidi originalni članak

Reakcije na ovogodišnju Doru i pobjedničku pjesmu 'Tick-Tock' Albine Grčić (22) ne prestaju se nizati. I glazbenica Nina Badrić (48) pohvalila je nastup. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Albina je apsolutno zaslužila pobjedu, ona je divna i talentirana mlada djevojka koja će fantastično predstaviti Hrvatsku na Eurosongu. Čak mislim da prvi put imamo šansu za pobjedu - rekla je Nina za Slobodnu Dalmaciju

Nina tvrdi kako imamo odličnu pjesmu za Eurosong te da Albina sjajno pjeva. Pohvalila je i njezin scenski nastup kao i stajling. 

- Želim joj od srca svu sreću i da na Eurosongu pomete konkurenciju. Ova Dora me je oduševila svježinom pjesama, produkcijom i mnogim mladim glazbenicima koji su briljirali. Od Albine, Mije Negovetić, Brigite Vuco i Bete Sudar. Radi se o jednoj novoj, svježoj generaciji koja je toliko potrebna hrvatskoj glazbi. Nema zime za našu glazbenu scenu jer stižu sjajne mlade cure kojima pripada budućnost - kaže Nina.

Emilija Kokić (52), koja je svojedobno s grupom Riva i pjesmom 'Rock Me' pobijedila na Eurosongu, kaže kako je na Dori bilo puno pjesama vrijednih pažnje. 

- Ipak, Albina je iskočila i svaka čast cijelom timom koji je razmišljao o svemu: od autorskog, vizualnog i scenskog pristupa pa do stajlinga. Točno se vidi da je netko jako promišljeno ušao u cijelu tu priču i to vam je zapravo bingo za Eurosong. Spoj malih sitnica, a opet tako važnih. Svakako predviđam uspjeh Albini - dodala je Emilija. 

Ksenija Urličić (81), koju nazivaju 'mamom Dore', kaže kako je već na prvo slušanje znala da će Albina pobijediti.

- Poslala sam poruku svojim prijateljicama i rekla: Vidjet ćete, pobijedit će Albina! Drago mi je da ove godine Dora ide u prave ruke jer je pjesma izvrsna za prezentaciju na Eurosongu. Plesači, kostimi..., sve je to jako moderno i u trendu, baš kao i sam naziv pjesme - rekla je Ksenija. 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna! 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • i mi ga bumo pili 18.02.2021.

    Albina ima puno toga  za pokazati, osim pjevanja. Ta šesna puca mekeće a to bi pak trebalo popraviti. Nije kasno.

  • VLADEK72 17.02.2021.

    Koje je mjesto osvojila Badrička, zadnje ili predzadnje. Šteta novca za njezin nastup. Bolje da smo te godine pauzirali.

  • axell 16.02.2021.

    hrvati bas vole zivjeti u fantaziji da ce nesto postici

Komentiraj...
Vidi sve komentare