Obavijesti

Show

Komentari 96

Nina Badrić o Albini: 'Imamo šanse za pobjedu na Euroviziji'

Nina Badrić o Albini: 'Imamo šanse za pobjedu na Euroviziji'
8

Želim joj od srca svu sreću i da na Eurosongu pomete konkurenciju. Ova Dora me je oduševila svježinom pjesama, produkcijom i mnogim mladim glazbenicima koji su briljirali, rekla je Nina

VIDEO

Reakcije na ovogodišnju Doru i pobjedničku pjesmu 'Tick-Tock' Albine Grčić (22) ne prestaju se nizati. I glazbenica Nina Badrić (48) pohvalila je nastup. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Albina 01:15

- Albina je apsolutno zaslužila pobjedu, ona je divna i talentirana mlada djevojka koja će fantastično predstaviti Hrvatsku na Eurosongu. Čak mislim da prvi put imamo šansu za pobjedu - rekla je Nina za Slobodnu Dalmaciju

Nina tvrdi kako imamo odličnu pjesmu za Eurosong te da Albina sjajno pjeva. Pohvalila je i njezin scenski nastup kao i stajling. 

- Želim joj od srca svu sreću i da na Eurosongu pomete konkurenciju. Ova Dora me je oduševila svježinom pjesama, produkcijom i mnogim mladim glazbenicima koji su briljirali. Od Albine, Mije Negovetić, Brigite Vuco i Bete Sudar. Radi se o jednoj novoj, svježoj generaciji koja je toliko potrebna hrvatskoj glazbi. Nema zime za našu glazbenu scenu jer stižu sjajne mlade cure kojima pripada budućnost - kaže Nina.

Emilija Kokić (52), koja je svojedobno s grupom Riva i pjesmom 'Rock Me' pobijedila na Eurosongu, kaže kako je na Dori bilo puno pjesama vrijednih pažnje. 

- Ipak, Albina je iskočila i svaka čast cijelom timom koji je razmišljao o svemu: od autorskog, vizualnog i scenskog pristupa pa do stajlinga. Točno se vidi da je netko jako promišljeno ušao u cijelu tu priču i to vam je zapravo bingo za Eurosong. Spoj malih sitnica, a opet tako važnih. Svakako predviđam uspjeh Albini - dodala je Emilija. 

Ksenija Urličić (81), koju nazivaju 'mamom Dore', kaže kako je već na prvo slušanje znala da će Albina pobijediti.

- Poslala sam poruku svojim prijateljicama i rekla: Vidjet ćete, pobijedit će Albina! Drago mi je da ove godine Dora ide u prave ruke jer je pjesma izvrsna za prezentaciju na Eurosongu. Plesači, kostimi..., sve je to jako moderno i u trendu, baš kao i sam naziv pjesme - rekla je Ksenija. 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara