To je to što me zanima!

Nina Badrić pokazala zavidnu liniju uz zalazak sunca na Hvaru

Nina pozira u prirodi pored mora u crnom jednodijelnom badiću s dvije prozirne trake oko struka, a od sunca se zaštitila sunčanim naočalama
Vidi originalni članak

Nakon druženja s Davorom Šukerom (54) na Kornatima, Nina Badrić (50) uputila se do otoka Hvara gdje odmara između koncerata

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Donesi mi zalaske sunca u šalici - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je pokazala svoju zavidnu liniju u zalazak sunca na sunčanom Hvaru. 

Nina pozira u prirodi pored mora u crnom jednodijelnom badiću s dvije prozirne trake oko struka, a od sunca se zaštitila sunčanim naočalama. 

Osim toga objavila je i fotografiju s pladnjem punim voća poput smokava, limuna i marelica i napisala je jednostavno 'doma'. Dodala je i selfi s plaže u vrijeme zalaska sunca. 

Kako se još provodi na Hvaru, Nina je nedavno pokazala kada je objavila fotografije na kojima se biciklom, s osmijehom od uha do uha, uputila na koncert u Jelsi.

Badrić je za tu priliku obukla kratki kombinezon s uzorkom šarenog cvijeća koji je savršeno naglasio njezinu odličnu liniju, što su joj  mnogi pisali u komentarima. 

'NE PREPOZNAJU ME' Nina Badrić: 'Ljudi se iznenade kada me vide uživo, preko ekrana im djelujem punašna...'

- Kakav komad; Najljepša žena; Ti si sve. Može odmah na Tour de France; Odlične fotke - pisali su joj obožavatelji.

Podsjetimo, Nina je nedavno prije koncerta na Kornatima srela Davora Šukera i objavile je zajedničku fotografiju na Instagramu, a neki su se našalili u komentarima da bi bili baš lijepi par. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • savršena 24.08.2022.

    Glumi Sevku, jadnica mislila sam da je normalna zenska ali je go... samo takvo vidi se iz intervjua i ponasanja i naslikavanja... raskalašilo se blago po njivi od kad se opeglala i odbacila koji kg 😂

  • zorozimba 18.08.2022.

    Je li velika guza (narodski rečeno dupe) ima utjecaja na ukupni dojam o liniji, figuri osobe?

  • evo me opeet 17.08.2022.

    Procurčila se i ona i pedesetim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare