To je to što me zanima!

Nina Badrić revije prati s Lady GaGom i Donatellom Versace

U prosincu prošle godine s prijateljicom Sandrom Meljničenko uživala je u čarima Rusije, a ovoga puta Nina se zaputila u Pariz gdje prati najnovije modne trendove
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (41) na Pariški tjedan mode otputovala je sa Sandrom Meljničenko, prijateljicom i suprugom jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka

S obožavateljima na Instagramu Nina je podijelila fotografije s prijateljicom te one s modne piste. Tijekom dana uživala je u društvu brojnih svjetskih zvijezda pa se tako susrela s pjevačicom Lady GaGom i dizajnericom Donatellom Versace, a u restoranu gdje je ručala fotografirala je i redatelja Romana Polanskog. Pozirala je i s američkim glazbenikom Asapom Rockyjem.

Nina je kod prijateljice Sandre, koja je bivša članica grupe Models, boravila u prosincu. Uživale su u izlascima i šetnjama Moskvom. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Tajna Osoba 23.01.2014.

    Eto! Rekli smo sta smo imali i vjerujte nam osjecamo se odlicnooooooooo!!!

  • Tajna Osoba 23.01.2014.

    Moramo vam nesto priznati i djabe! Nismo goru podmuklu i izkompleksiranu odvratusu od ove Nine vidjeli a Hvala Bogu niti upoznali! Sandra je jedna divna zena sa stilom! Ona druga stoka joj je samo ulizuje ne bili postala i ona poznata kao Sandra!

  • Tajna Osoba 22.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare