To je to što me zanima!

Nina Badrić u Sarajevu: Pošaljite me na Eurosong

Nina Badrić u četvrtak je u Sarajevu održala promociju svog novog albuma "07". Događanju su prisustvovali novinari iz svih bitnijih BiH medija
Vidi originalni članak

Nina Badrić u četvrtak navečer je u Sarajevu održala promociju svog novog albuma "07". Nina je pri tom susretu izjavila kako bi bilo dobro da je BiH jednom pošalje na Eurosong s obzirom da joj se u Hrvatskoj ta želja nije ostvarila. Njen posljednji album do sada je prodan u deset tisuća primjeraka, a Nini se navodno smiješi i diskografska nagrada Porin. Na nadolazećem Hrvatskom radijskom festivalu Nina slovi kao jedan od favorita. Natječe se s pjesmom "Kralj života mog", koju izvodi s romskom pjevačicom Ljiljanom Petrović Buttler.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • god of war 29.03.2008.

    treba tebe u umo bolnicu poslat tuko jedna..na to si spala da ljudima govoriš da te kao pošalju...fujj...to je nisko za tebe nina i to do jaja...aj ti pijevaj tamo u kafanama cajkuše....

  • CICA 29.03.2008.

    Mi u Sarajevu, monica666, JAKO cijenimo Ninu i volimo njene pjesme. Nitko nikoga ne tjera nekuda, ne znam sta ima u tome loše da se dobra muzika sluša svuda, pa \"čak i u Sarajevu\"????? Nina, mi te volimo i cjenimo to sto radis, stoga BUJRUM u Sarajevo. Poziv važi i za sve ljude dobra srca!!!

  • sky7 28.03.2008.

    Sa tim što si gore napisao obrati se \"g.\" A.KOSTADINOVU, \"liku\" koji već skoro deceniju sustavno uništava CRO glazbenu scenu (beram ono što se događa na DORI). Zbog njega nam M.Šuput, neke xy Martine, Šole, Morrollovi i slični njima kreiraju i dirigiraju kriterije što će se slušati i što je \"kvalitetno\". Samo ljude zaglupljuju. Da su stvari kako treba, dvi festivali bi obilovali DOBROM I KVALITETNOM glazbom, a ne da oni koji vrijede (vokalno, autorski,...) u širokom luku obilaze festivale jer se ne žele blamirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare