To je to što me zanima!

Nina Badrić uživa u sunčanju: 'Fotke' je objavila na Twitteru

Prvo kupanje ove godine u moru (da ne bi bilo zabune). Bijela ja, bijeli badić, veliko isijavanje, napisala je pjevačica pored fotografija na kojima se sunča i uživa na plaži
Vidi originalni članak

Prije nego što je otputovala na Eurosong, Nina Badrić počela se koristiti društvenim mrežama. To joj se jako svidjelo pa sa svojim obožavateljima sada stalno komunicira putem Twittera i Facebooka. Osim novosti vezanih za glazbu koje objavljuje, ovoga puta na Twitter je stavila fotografije s odmora koji je započela u Istri, a onda je s društvom otputovala na Hvar. 

- Prvo kupanje ove godine u moru (da ne bi bilo zabune). Bijela ja, bijeli badić, veliko isijavanje - napisala je pored fotografija na kojima se sunča i uživa na plaži.

- Ponovno da se rodim. More da budem. Mir svima da nosim - još je jedan od statusa pjevačice. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Scuba 19.06.2012.

    nemogu vjerovati koje gluposti pucaju u novine, a nebih spominjao njen status na drustvenim mrezama..... mora DA budem, DA se nosim DADADADADADA..... Kaj ima u crnim fondovima....

  • lucika-bucika 18.06.2012.

    ŽENA ZA SVA VREMENA!!!!!!!!! BETON!!!!

  • jazz2610 18.06.2012.

    Od debakla na Eurosongu Nina se malo pogubila. Nije da je i prije toga bila nešto zanimljiva, ali ovakve bedastoće definitivno joj neće pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare