To je to što me zanima!

Nina gola na naslovnici: Žene oboljele od raka moji su uzori

Pjevačica se fotografirala naga u stilu brojnih svjetskih zvijezda. Podržala je akciju časopisa Story kojoj je cilj podizanje svijesti o važnosti redovitih pregleda grudi
Vidi originalni članak

Pjevačica se priključila akciji časopisa Story 'Želim svijet uz tebe' kojoj je primarni cilj istaknuti važnost pregleda i samopregleda u svrhu prevencije raka dojke. Prema uzoru na svjetska glazbena i umjetnička imena Nina Badrdić (40) pozirala je gola prekrivajući grudi rukama na naslovnici časopisa. Pjevačica je izjavila kako sudjelovanje u kampanji i snimanje za nju predstavlja veliku čast i sreću.

Otkrila je kako poznaje mnoge žene koje vode bitku protiv te opake bolesti. Tijekom posjeta udruzi 'Sve za nju!' potresle su je priče oboljelih žena koje su ujedno postale njezini uzori. Nina kaže da je fasciniraju njihova hrabrost i vjera. Otkrila je da redovito odlazi na preglede grudi, a pregledava se i sama tijekom tuširanja. 

- Svi mi svakodnevno zaboravljamo da je zdravlje sve što nam treba. Zdrav čovjek ima tisuće želja, a bolestan samo jednu - zaključila je Nina.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Nandy178 04.10.2012.

    Pošto mene jako bole grudi kao nuspojava kontracepcijskih pilula i imam cistu zbog toga puno sam čitala o raku dojke. Nikad nemojte iti na mamografiju jer je opasna, a ako imate cistu mažite grudi ricinusovim uljem. Nikad je nemojte vaditi van, jako opasno. Žene koje rade pobočaje, piju pilule i nemaju djecu do 26 g. imaju jako veliku vjerojatnost da će dobiti rak dojke. Živite zdravo! Za detaljnije informacije pročitajte knjigu: "Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem i izbjegnite industriji bolesti". Sve žene koje imaju rak nadam se da će im ta knjiga pomoći.

  • winterlady 04.10.2012.

    ovo je cista glupost!sta ta sve nece napravit da dode na naslovnicu!

  • no angel 04.10.2012.

    Jadno, Nina, jadno. Kaj znači ta tvoja golotinja? Koja je poruka? Nisi puno razmišljala o ovoj bolesti, jer je tebi u glavi samopromocija (biti viđena, nek se ljudi dive....). Btw, koliko si love donirala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare