To je to što me zanima!

Nina ima dobre gene, no ići će 'pod nož' ako bude potrebno

Nina Badrić dosad još nije bila na nikakvom estetskom zahvatu, no kaže da neće oklijevati ukoliko je geni neće poslužiti kad ostari i ako bude nezadovoljna izgledom
Vidi originalni članak

U zadnjih par godina diobivam više komplimenata nego prije. Trik je u zagrljaju same sebe, rekla je Nina Badrić (38) u intervjuu za Exkluziv s Tatjanom jurić.

Pjevačica ljepotu zahvaljuje dobrim genima i nada se da će je isti poslužiti te da će graciozno ostarjeti. Dosad, kaže, nije radila nikakve estetske zahvate, no ukoliko u kasnijim godinama bude nezadovoljna izgledom neće oklijevati već će vrlo vjerojatno otići 'pod nož' i popraviti nedostatke.

Sad žali što je medijima poslala dopis kad je njen brak s Bernardom Krasnićem (30) bio u krizi. Kaže da je to učinila u najboljoj namjeri jer joj se činilo razumno i pošteno, a zauzvrat je dobila lažne priče i optužbe nakon kojih joj nitko nije rekao 'oprosti'.

Najvažnije u životu joj je imati nekoga kome vjeruje, nekog svog kome možeš doći u krevet i zaspati, a upravo to, kaže, ima u Bernardu. Jedino što joj nedostaje je dijete.

Ot početka karijere svi me doživljavaju kao majčinski tip, a ja sanjam kuću pored mora punu klinaca. Bit ću najsretnija žena na svijetu kad zatrudnim i prvi put pogledam u oči svog djeteta, rekla je Nina.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pijani majstor 28.02.2011.

    meni ona izgleda koda se stidi i saginje glavu....digni je draga do neba nitko toga nije dostojan,,mi muškarci smo kreteni i nijedna nam ne valja . budeš li im ugađala bogina si!

  • Sol Invictus 28.02.2011.

    Žena je prekrasna. Ne vjerujem da je njen izbor što još nema djece. A ovakvi primitivni komentari poput: "Što čekaš...?" dolaze na žalost od onih koji su vrlo lako dobili djecu pa ne znaju koliko možda žena pati... Sramite se.

  • alfa33 28.02.2011.

    pa ako joj treba oko nećega pomoći,mislim mogu ja,eto ako se neljuti,hmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare