To je to što me zanima!

Nina Martina i Mario program vježbanja naplaćuju 3000 kuna

Znamo da u mnogim teretanama osjećate nelagodu, sram i nitko vam se ne posvećuje dovoljno, osjećate se sami. Kod nas je priča sasvim drugačija i zato postani naš član, napisali su
Vidi originalni članak

Bivši natjecatelji 'Života na vagi', Nina Martina Korbar (27) i Mario Mandić (28), na Instagramu su otkrili kako 11. siječnja kreću s programom mršavljenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Program traje tri mjeseca i obuhvaća četiri treninga tjedno te je namijenjen za grupu od šest ljudi. 

- Jedinstveni program osmišljen za sve vas koji želite smršaviti kvalitetno i uz vodstvo ljudi koji vas razumiju i motiviraju. Znamo da u mnogim teretanama osjećate nelagodu, sram i nitko vam se ne posvećuje dovoljno, osjećate se sami. Kod nas je priča sasvim drugačija i zato postani naš član. Sve smo prošli i znamo kako ti pristupiti. Mi smo uspjeli i želimo da uspiješ i ti - napisali su oboje, a potom dodali:

ŽIVOT IZA VAGE Nina i Mario zajedno u emisiji: 'Lakše je trenirati kada ti savjet daje osoba koja je sve to prošla'

- Teretane su trenutno zatvorene, ali uskoro će se otvoriti, a onda ćemo se sa alternativnih metoda prebaciti na vježbanje uživo. Uloži u sebe, radi na sebi i napravi najveću promjenu u svom životu. Imamo još 5 slobodnih mjesta! Čekamo te! Cijena: 3000,00 kn - plativo u 3 rate.

Otkrili su kako cijena programa, među ostalim, uključuje personalizirani plan prehrane, poklon paket i dva motivacijska druženja. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • ♒Black_Cat♓ 20.05.2021.

    Hahaha.... 💪

  • 11.01.2021.

    Musli zitarice svaki dan za dorucak i veceru eto nema bolje dijete. .

  • 08.01.2021.

    vise i male cice, a koja velika cica ne visi? Da ne vise misle samo oni koji gledaju plastiku. No, ove debele noge neće smršavit nikad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare