To je to što me zanima!

Nina Martina iz Života na vagi: 'Shvatila sam da je potrebno prepustiti se u tuđe ruke...'

Toliko dugo smo ga planirali i čekali, sad imam osjećaj da je prošao prebrzo. Za ovaj rođendan sam dobila toliko puno predivnih i emotivnih čestitki, piše Nina Martina
Vidi originalni članak

Nina Martina Korbar (30), bivša natjecateljica 'Života na vagi' na društvenim mrežama je podijelila dojmove o proslavi 30. rođendan, ali i fotografiju koja pokazuje njenu konstantnu transformaciju od sudjelovanja u showu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina Martina je povodom rođendana organizirala proslavu, a sada je podijelila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljini s ružičastim detaljima, a sve je zaokružila ružičastim salonkama.

- Toliko dugo smo ga planirali i čekali, sad imam osjećaj da je prošao prebrzo. Za ovaj rođendan sam dobila toliko puno predivnih i emotivnih čestitki, darova u kojima se vidi da je ljudima istinski stalo do mene. Shvatila sam da je potrebno prepustiti se nekad u tuđe ruke, dobila sam toliko predivnih riječi, trenutaka, ali i show poklona, a sve smo okrunili predobrim tulumom - napisala je Nina Martin uz objavu. 

- Mislim da sam dvadesete završila sa shvaćanjem da treba biti strpljiv, opušten i da treba uvijek naglasak stavljati na sve pozitivno u životu i bez obzira na okolnosti. Uvijek se treba truditi s ljubavlju pristupiti svakoj osobi i situaciji. Jednog dana ćemo svi otići i trebamo iskoristiti svaki trenutak na lijep način. Smanjiti ego, povećati razumijevanje. Oduševljena sam i zahvalna… Tridesete su krenule, idemo - zaključila je Korbar. 

Korbar je inače vlasnica teretane, gradi glazbeni karijeru, a nedavno je otvorila i restoran 'Grit' s Mariom Mandićem (30).

OTVARA RESTORAN Nina Martina iz 'Života na vagi' je objavila oglas za posao: Molim samo ozbiljne ponude!

Nina Martina upoznali su se u showu i zajedno već imaju teretanu u Zagrebu. 

- Jako smo ponosni i sretni. Oboje smo bili pretili i dobili smo tu borbu pa danas, kad vodimo puno bolji život, aktivni smo, jedemo bolje, imamo svoju teretanu koja pruža drugačiji pristup vježbanju, razmišljali smo da bi bilo super ponuditi ljudima hranu koja je brza, a zdrava i ukusna i tako smo još jednu svoju ideju pretvorili u djelo. Sve na meniju sastavljali smo i isprobavali sami. Već nekoliko godina oboje vodimo drugačiji život kad su zdrava prehrana i trening u pitanju, to je sada dio nas i svi recepti su naši - izjavila je Korbar. 

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DUŠANOM BUĆANOM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare