To je to što me zanima!

Nina Martina nosi šest brojeva manju odjeća: Pomažu bomboni

Dok je lijepo vrijeme Nina Martina voli vježbati u prirodi. S ponosom je otkrila kako je nekada nosila veličinu 54, a danas bez problema stane u veličine manje čak i od broja 42...
Vidi originalni članak

Prošlo je nešto više od godinu dana od završetka treće sezone realityja 'Život na vagi'. Bivša natjecateljica Nina Martina Korbar (27) iz Zagreba ušla je u show sa 115 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kile. I dalje, kako kaže, vrijedno radi na svojoj figuri. Dugi niz godina bavila se mačevanjem te odlazila na razna natjecanja i ostvarivala odlične rezultate. 

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Nina Martina priznala: 'Juraj Šebalj se uspuhao više nego ja'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obožavam zdrave bombone. To je zapravo jabučni ocat u obliku bombona i u sebi sadrže sve benefite istog, ali uz iznimku da su prefini i imaju u sebi i probiotik koji dobrim bakterijama pomaže u borbi protiv loših, poboljšavaju probavu, pomažu u regulaciji tjelesne težine, povećavaju energiju, ma predobri su. Dnevno ih se u prosjeku koristi šest. Koristim ih već mjesec dana - otkrila je Nina.

Na društvenim mrežama redovito objavljuje i raspored vježbi koje izvodi. Otkrila je kako joj polazi za rukom skidati kilograme bez teretane i skupih sprava za vježbanje.

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Nina Martina izgurala Šebalja: 'Ne mogu, ti nisi normalaaaan'

Dok je lijepo vrijeme voli vježbati u prirodi. S ponosom je otkrila kako je nekada nosila veličinu 54, a danas bez problema stane u veličine manje čak i od broja 42.  

Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja, avokado, riba, integralna riža, sve u umjerenim količinama.

- Morala sam uvijek paziti kako se odijevati zbog kilaže. Zapravo sam sama sebi u glavi uvijek stvarala pritisak da zbog svojih kilograma ne mogu voditi normalan život, i to vam postane svakodnevica - otkrila je svojedobno Nina Martina kojoj je najteže bilo u osmom razredu osnovne škole jer su je njezini prijatelji vrijeđali zbog debljine pa se nerijetko osjećala tužno, usamljeno, nevoljeno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 20.01.2020.

    Jesi cula za bombone da skines kile tone?

  • jure28 19.01.2020.

    Bomboni, da. Ali oni šta ti pamet pomute, a noge same plešu.

  • sasa66 19.01.2020.

    Troši sada samo ne bombone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare