Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Nina Martina izgurala Šebalja: 'Ne mogu, ti nisi normalaaaan'

Gdje se najviše voli voziti, što sluša i može li izgurati automobil ako 'crkne' provjerili smo u novoj epizodi 'Zvijezde vrište' u kojoj je vrištala bivša finalistica showa Život na vagi Nina Martina Korbar

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12 komentara

Asfalt, auto, cviljenje guma i Juraja Šebalja ovaj put smo povezali s vrištanjem Nine Martine Korbar u novoj epizodi - Zvijezde vrište.

Bivša finalistica show Života na vagi hrabro je sjela u auto s hrvatskim rally vozačem kojem, eto baš danas, auto nije htio upaliti.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, prije svega Nina Martina morala je proći standardnu proceduru edukacije kod tete Katice, čuvarice karting staze u Novom Marofu.

- Juraj se ne smije voziti po travi, a ti ne smiješ povraćati - upozorila je Katica Ninu Martinu te ju potom 'prestrašila' u kojim će ju zavojima voziti Juraj. Ipak, Nina Martina je neustrašiva. To se pokazalo u vožnji, ali i u izazovima koje smo joj priredili.

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Nives Celzijus provozala Jurja Šebalja: 'Stvarno si me opalio'

- Uglavnom 'odvrnem' Beyonce kad se vozim. Ne podivljam na cesti baš ovako kao ti. Volim se voziti zelenim valom po noći. Pokušavam uloviti sva zelena na semaforu - rekla je Nina Martina koja je potom morala pjevati Juraju da ga 'nabrije' za što bolji drift.

Ipak, bilo je tu više vrištanja nego pjevanja.

- Ne mogu fakat, ti nisi normalaaaan - vikala je Nina.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL .

Koncentrirala se na tekst pjesme tek kada se prebacila na Mišu Kovača. No, brzo je završilo jer je već bilo vrijeme za 'challenge'

Nina Martina morala je gurati auto minutu i pol dok je Juraj mirno šetao kraj nje. Nakon toga, sam Juraj je pripremio još jedan izazov za Ninu Martinu. Morala je gurati auto dok je on unutra kako bi ga upalili.

- Daj, hajde, Juraj, molim te - govorila je Nina Martina, a Juraj joj je dodao da će se sada udati sigurno.

- Pa nek mi kažu da ne treniram - rekla je Nina Martina.

POGLEDAJTE OSTALE EPIZODE IZ SERIJALA 'ZVIJEZDE VRIŠTE'

Ipak, Juraj joj je pomogao te skupa s njom izgurao automobil te su ga upalili. Upitao je Ninu Martinu je li on sad šovinist godine.

- To je na udrugama da procijene - zaključila je Nina.

Cijelu epizodu možete pogledati na našem YouTube kanalu.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message